A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Gyurcsány: Orbán egy szélhálmos

via Napi.hu

2014. február 16. 10:38 | 0 hozzászólás

Gyurcsány Ferenc szerint 24 évvel a rendszerváltozás után Magyarországon történelmi válság van

A Demokratikus Koalíció (DK) elnöke egy fővárosi szálloda különtermében tartott, sorrendben tizedik évértékelőjén úgy fogalmazott, "mintha egy mocsár közepén állnak, süpped a lábunk alatt a talaj".

Szerinte a társadalom túlnyomó többség nemcsak csalódott, hanem fogalma sincs, hogy merre tovább.

Gyurcsány Ferenc azt mondta, "itt állunk a semmi közepén", mára a köztársaságot felszámolták, a nemzetet szétszakították, a gazdaság egyhelyben toporog, milliók szenvednek a mindennapi megélhetés gyötrelmei között, az államfő "egy hitelét vesztett báb", a kormányfő pedig egy "szélhámos".

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek van oka tartani a "demokratikus sokaságtól", amely Mesterházy Attila MSZP-elnök vezetésével meg fogja nyerni az áprilisi országgyűlési választást.

A volt kormányfő szombati budapesti évértékelőjén azt mondta, Orbán Viktor kormányfő "emberére fog találni bennünk". Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor hiába "lapozgatja" a közvélemény-kutatásokat, egy megfélemlített országban ugyanis az emberek nem mondanak igazat. "Mert maga hazudik, és magának is hazudnak" - jelentette ki Orbán Viktorhoz szólva. Hozzátette: Mesterházy Attila vezetésével szabaddá és európaivá teszik Magyarországot.


A cikk eredetije: Gyurcsány: Orbán egy szélhálmos


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges