A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Gyilkossági kísérletért ült a Quaestor új vezére

via Hír24

2015. március 25. 10:15 | 2 hozzászólás

A Blikk úgy tudja, Orgován 2009-ben szabadult.

Emberölési kísérlet miatt 4 év 3 hónapot, üzletszerű kéjelgés elősegítése miatt 9 hónapot ült börtönben Orgován Béla, a Quaestor újonnan kinevezett vezérigazgatója.

A Blikk úgy tudja, Orgován 2009-ben szabadult. Az új Quaestor-vezér húga szintén megjárta a börtönt, mivel 2007-ben egy másik nővel halálra kínzott egy 55 évea asszonyt.

Mint korábban megírtuk, A 38 éves Orgován Béla Tápióságon, egy 2500 lelkes Pest megyei faluban él. Néhány éve közmunkás volt, az önkormányzat foglalkoztatta, és fizikai munkát végzett. A Blikknek egy helyi férfi azt mondta róla, semmihez nem értett, csak földmunkákban vett részt a közmunkaprogramokban. Egy másik helyi lakos szerint Orgovánnak rossz híre van a faluban.

 


A cikk eredetije: Gyilkossági kísérletért ült a Quaestor új vezére


Hozzászólások

katiicabogar képe

katiicabogar
3 éve

Most már én is elhiszem, hogy ez egy maffia-állam. Ezért nem zárolták a Tarsoly Csaba vagyonát.

Szudoczky képe

Szudoczky
3 éve

Nem értem, miért nem zárolták Tarsoly Csaba vagyonát a botrány kirobbanásakor azonnal?! Ez az egész "vezérigazgató" váltás felveti a csalás, csődbűntett és még egy sor törvénysértés gyanúját. Ennyire védi a kormánycsapat a közelállókat? A Buda-Cash vezetői ezek szerint nem voltak közelállók. Színtisztán látszik, hogy a politikai szál, amiről a "Bróker-póker.." blogban írtam, végigvonul az egész brókerbotrányon. Vajon mikor jön el az igazság órája?