A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A gyalázat csúcsa

via Kolozsvári Szalonna

2018. február 10. 14:59 | 0 hozzászólás

Valamennyi társadalmi csoportnak fontos, de nekünk, cigányoknak a legfontosabb, hogy mi lesz a szavazás kimenetele. Ha kormányváltás lesz, nem csak a felzárkózás torpanhat meg, de kialakulhat egy társadalmi békétlenség, felerősödhet a cigányellenesség is. (…) Egyetlen párt sem vállalta fel a cigányság ügyét, csak a Fidesz.

Ezt a nemzet előszeretettel dugdosott rejtett erőforrása, Farkas Flórián hazudta (nem először sötét élete során), midőn a Magyar Hírlap nevű propagandaoldalnak azzal dicsekedett, hogy a Lungo Drommal kampányturnéra indult ődíszcigánysága. Aki mindenkinél jobban tudja, és el is mondja, hogy a rendszerváltozás óta a legnagyobb téttel bíró választást tartják április 8-án. Hát ebben egészen biztosak lehetünk, bár nyilván nem azért, amit Farkas szájába adtak és amit betanult a tanulatlan bűnöző, miszerint megmarad-e Magyarország olyannak, amilyen ma, vagy bevándorlóország leszünk. Farkas Flórián számára a tét ugyanaz, mint a Fidesz hasonló erkölcsökkel és múlttal felszerelt potentátjai számára: vagy újabb négy év kormányzás, vagy a börtön.

Önmagában is elborzasztó, és van neki egy semennyire sem diszkrét trágyaszaga, hogy a cigányok felemelkedésének köztörvényes hóhéra és egyszemélyes akadálya – aki olyan titokban intézte a Lungo Drom január végi kongresszusát, hogy csak az egyik fideszes elvtársa eltévelyedett Facebook-posztjából értesült róla a nyilvánosság, akinek parlamenti munkássága kimerül abban, hogy hosszú évek óta kussol és reméli, hogy nem veszik észre, aki már azelőtt felégette a cigányságot a munka világába vezető hidat, hogy az megépülhetett volna, aki úgy menekül a nyilvánosság elől, hogy Orbán Viktornak is van még hova fejlődnie hozzá képest – szabadlábon van. Sőt, mi több, varrodákat tekint meg a Nógrád megyei cifra nyomorúságban, mint valami atyaúristen, és aztán migránsozva szavalja el, amire betanították. A cigányság nevében.

Tovább...


A cikk eredetije: A gyalázat csúcsa


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges