A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Gurmai: Segítséget kérek!

via Facebook/Gurmai Zita

2018. augusztus 5. 09:52 | 0 hozzászólás

Hőségriadóban elzárták a főnyomócsövet 30 családnál! Ez ám az emberséges! :(

Segítséget kérek. Tegnap roma holokauszt megemlékezésen voltam, este ezt a bejegyzést találtam. 30 család nem jut vízhez, elvágták a vezetéket.
A családok éve van, hőségriadó...

Aki támogatni szeretné a családot, kérem jelezze. Nagyon köszönöm.
Levelet írok a miniszternek, hívom a szolnoki közművet. A polgármester nem elérhető. Féltem a gyerekeket és a családot. Felhívtam a 112-öt, bejelentettem. Igaz a 3. kolléga értette meg, hogy sürgős ügyintézésre van szükség. Visszahívást ígértek. Felhívtam a mInisztériumot, holnap fáradjak be.
Még jó, hogy a családok éve van.

“Mai napon Nyíradonyba voltam Roma Holokauszt megemlékezésen.Nem tudom miért,de ha valahová meghívnak mindig valami problémával találkozok.Sajnálattal vettem tudomásul,hogy Nyíradonyba a Bokrétás utcába 30 családtól teljesen megvonták a víz szolgáltatását.
INDOK: Közüzemű tartozásuk van ezeknek a családoknak.Miért tartom ezt a lépést jogellenesnek a város vezetés részéről!
1. Hőségriadó van elrendelve.

2.Akinek tartozása van annak nem szabad a vízszolgáltatást megszüntetni-elzárni hanem a vízmérő óra elé kell helyezni és beszerelni a vízszűkítő berendezést.Napi 100 liter vizet kell biztosítania az önkormányzat és a Vízszolgáltatónak,azaz a Vízügynek .

3.A szolgáltató és az önkormányzat nem ezt alkalmazta hanem az utcán található főnyomócsövet zárta el.Természetesen a helybéli lakosok keresték a polgármesternőt és az alpolgármestert de jól bevált szokásukhoz híven nem tudják őket elérni.”

http://fogyasztovedelem.kormany.hu/node/4474

 


A cikk eredetije: Gurmai: Segítséget kérek!


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges