A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Gulyás nem tudta megvédeni a nemzeti konzultációt

via Népszava Online

2017. október 13. 10:34 | 1 hozzászólás

Nem tudott egyetlen stabil érvet sem felhozni a legújabb nemzeti konzultáció állításait érintő kifogásokkal szemben Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője az RTL II Magyarul Balóval című műsorában tartott csütörtök késő esti vitában.

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője rámutatott, hogy az olyan állítások, mint hogy Brüsszel és Soros György le akarja bontani a határvédelmi kerítéseket, egyszerű hazugságok. Gulyás erre úgy reagált: ebben az ügyben a vita Soros György és az Európai Bizottság között zajlik. Arra a kérdésre, látott-e bármiféle Soros-tervet, Gulyás úgy felelt: ő egy 2015-ös, 444.hu-n megjelent cikket látott, amiben Soros György gondolatai is olvashatók voltak.


A cikk eredetije: Gulyás nem tudta megvédeni a nemzeti konzultációt


Hozzászólások

csejoska képe

csejoska
1 éve

Az mindegy, hogy a fidesz állitásainak (hazugságcsomag) van-é valóságalapja, hiszen a köztévé-rádió naponta lenyomja az ordas hazugságokat !

A Juli nénik meg ezt hallják, és közben egy jót sápitoznak, hogy " mit akar már megint Brüsszel?" És nem kérdéses, mi lesz a véleményük.

Kevesen járnak "ide", kevesen nézik az ATV t, kevesen hallgatják a Klubrádiót !!

Csak egy rövid példa a "szavazók" informáltságáról: nagymama, mama (kb 30 éves) és a kisfiu orvosnál, mert a gyerek már hetek óta prüszköl, köhög.

A nagymama megnyilvánulása:" ezek a migránsok csak a betegséget hozzák ide, most a románoknál vannak és onnan is jött valami nyavaja az országba"

 

.Valóban  Romániában voltak májbetegségek, a keleti, déli országrészben hozzánk is jött át, ezt a média is lehozta a nyáron.De az "alacsony múveltség" szintjén ez a migránsokkal  van összefüggésben, és erre fidesz csak rásegit a hűlye propagandájukkal.