A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Gomperz: Lázár menni Vienna

via HVG

2018. március 9. 12:41 | 5 hozzászólás

„Ott állnak a téren letolt gatyával, nem számít, ha röhögnek rajtuk, már csak abban bíznak, hogy a látvány kitakarja Orbán vagyonát.”

Inkább röhögjék ki, csak ne beszéljünk a lényegről.

Lázár János, a közismert haditudósító egyenesen a frontról jelentkezett be, ahol szörnyű pusztulással találkozott. Nyögi a migránsok bús hadát Bécsnek büszke vára – mondá legott sápadtan. Valójában nem egészen ezekkel a szavakkal mondá, de a szerkesztőségi irányelvek nem engedélyezik a rasszista tartalmak terjesztését, ezért a pontos idézéstől eltekintünk.

Az ostrom alatt álló Bécs a második lett a világ legélhetőbb városainak listáján tavaly. Akárcsak tavalyelőtt. Legutóbb az elérhető 100 pontból 97,4-et szerzett meg abban a versenyben, amelyben a stabilitás, az egészségügyi ellátás, az oktatás, a kultúra, a környezet és az infrastruktúra színvonalát vizsgálva állapítják meg a sorrendet. A tökéleteshez szükséges 2,6 pontot valószínűleg csupán azért nem kapta meg, mert időnként megjelennek a Ring környékén magyar politikusok is, ami átmeneti visszaesést idéz elő a kulturális és civilizációs területen. A rangsor élére Melbourne került immár a hetedik alkalommal, ami kizárólag azért fordulhat elő, mert olyan rohadt messze van, hogy oda nem jár az üzleti ügyekkel nem foglalkozó magyar miniszterelnök adócsalásért elítélt üzletemberekkel korrupciós indexet rontani.

Tovább...


A cikk eredetije: Gomperz: Lázár menni Vienna


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Sajnos, a link valami miatt nem jó, hoztam egy másikat, hátha ez működni fog:
http://fictions.blog.hu/media/image/zanza.jpg

Ha mégsem, sajnálom...
 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Adam_ik, Cleaner, Kirschner, etc. min. 131 nicknéven futó fórumtárs!

Mit fikázol olyan embert, akinek a kisujja körme alatti piszok (ha lenne!) több, mint ami a TE kabaktermésedben valaha is volt!
És amely azóta is csak zsugorodik, zsugorodik, mint a fejfüstölő bennszülötteknél a koponyák:

http://s3.images.www.tvn.hu/2016/05/31/20/15/www.tvn.hu_64c7265eb909f3fada8837fe033cc5df.jpg
/Zsugorított koponyák Peruból./

Amúgy irigyellek, amiért annyi időd van, hogy még a karaktereket (lásd: szóközök!) is ráérsz megszámolni!:DDD
Másért nem, mert nincs miért!:P:P:P

Kellemetes hétvégét sokadmagadnak! ;o)
 


adam_ik
1 éve

Már megint itt vagy és hinted a marhaságaidat. Viszont megállsz 1000 karakternél. Ezt a javadra kell írni. Csak így tovább, meg se állj csak ha már ki tudod fejezni magad négy karakterrel. Segítek : fuck , shit , uric , cock , cunt , nurd. . . und so weiter.

Addig is , mit szólsz , milyen kedves beilleszkedni vágyó migránsok is vannak? Ezek nem késeltek halálra egyelten lányt sem.

https://ripost.hu/cikk-migransok-csaptak-ossze-rend-rokkel-madridban-video

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Nahát PlalyA!

Lázárnak szánnád azt a cuki szigetet?! Én meg naívan azt hittem, Neked kell!!!...
Mert már nem bírod tudni elviselni a Homo Sapiens semmelyik fajtáját, amit nem csodálnék!;o)

Nos, ha lenne ilyen szigetecske eladó, és nekem meg lenne annyi pénzem, mint most a Kósa pereputtynak - csak úgy ajándékilag!:DDD -, akkor ÉN bizony magamnak venném meg, és odaköltöznék, a pálmafák biztos nem hívnának migránycsnak, de tenoristának se egy szopránt, az tuti!:DDD

Emigráncs meg nem lehetek, mert nem vagyok Bartók Béla, se Mindszenthy, hogy halálom után hazahozzanak eltemetni a szülőföldbe, de igaz is, minek?!  Hisz "Szolgaföldbe nem nyughatok"! :DDD
 

plalyA képe

plalyA
1 éve

Hát...... én mint tősgyökeres migránycs tenorista kérdezem, nem tud valaki egy eladó lakatlan szigetet a Csendes óceán közepén  lehetőleg több ezer km-re az emberek lakta helytől. Állatok ne éljenek rajta, mert az orvosi hülyék megfertőzik őket. Mint migránycs tenorista oda számüzném a Lázár-féle orvosi hülyéket. Lehet róla szó. Emlékszem, hogy milyen dumát lejtettek le amikor Barcelónába történt az a  "szörnyű" migránycs tenorista támadás- volt ám húmeg hü meg sej- a MAgyar királyi TV helyszíni tudósitásba számolt be a Ramblán történtekről - háborús helyzetnek és tömegkatasztrófának beállítva a dolgot. Én meg kapkodtam a fejem- hogy lehet hogy én nem is ott élek? Gyorsan ki kellett mennem megnézni hogy biztos, hogy ott élek nem pedig valahol máshol. Aztán megnyugodtam. Én ott élek és nem máshol a Királyi tv meg mondott már ettől furcsábbakat is. ( De mindegy. Orvosi hülyékre nem lehet alapozni- aki arra alapozza az ország jövőjét hát az nem várjon haza egyetlen egy migránycs tenorista magyar se. Nekem ez a véleményem. Inkább akkor emigráns leszek.