A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Gőgös: Más módszerekre van szükség

via Híradó

2015. február 6. 10:58 | 4 hozzászólás

Egyetért Mesterházy Attila kijelentésével Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese, miszerint erősebb, radikálisabb hangvételre van szüksége a pártnak. A politikus a Kossuth Rádió 180 perc című műsorban beszélt arról is, hogy összeszedték a Fidesz „főbűneit”.

Látva a civil mozgalmak erősödését, az MSZP célja, hogy a politikai, parlamenti térbe vigyék az utcán és a különböző rendezvényeken elhangzó kritikákat, továbbá mivel a „normál ellenzékiség (…) Magyarországon nem működik, itt rendszerbontó, Fidesz-rendszer-bontó ellenzékiség kell”, ehhez pedig más módszereket, technikákat kell alkalmazni – jelentette ki Gőgös Zoltán. Hozzátette: ez nincs ellentmondásban a korábban meghirdetett lassú, csendes építkezéssel, amely a párt szervezettségét kihasználva célozza a társadalmi bázis bővítését.

Hallgassa meg!

Az elnökhelyettes kitért rá: tematikus csoportokra bontva összeszedték a Fidesz 30 főbűnét, példaként említve a „trafikmutyit" és az „urizálást”, ezeket viszik be a parlamentbe. Kérdésre válaszolva kijelentette: bármilyen igazságtalan választási rendszert alkotott is a Fidesz, demokratikus választáson kell nyerni.

Nem most van itt az ideje – válaszolta Gőgös Zoltán az MSZP esetleges partnereit firtató kérdésre. A legfontosabb a saját dolgainkkal foglalkozni, majd meglátjuk, milyen helyzet adódik a választások előtt. Akkor teszünk jót, ha mindenki járja a saját útját, erősíti magát – fogalmazott a 180 percben.


A cikk eredetije: Gőgös: Más módszerekre van szükség


Hozzászólások

Plessatt képe

Plessatt
4 éve

Végre, valaki már felébredt a csipkerózsika álmából. Csak, nehogy késő legyen már!

potyka képe

potyka
4 éve

hát másra.

dmolnar képe

dmolnar
4 éve

ha sikerül valamelyiket megnyerni, az nagy lökést adhatna az MSZP-nek is és az ellenzéki mozgalmaknak is

Kataaa képe

Kataaa
4 éve

Előbb  nyerni kell a közelgő két időközi választást, hogy a Fidesz kormányt demokratikus úton  vonjuk felelősségre.  Az embereknek meg kell érteniük a  választások fontosságát. Egyetértek : erősebb, radikálisabb  fellépésre van szükség,  de már késésben vagyunk...