A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Fodor Gábor pártja beállt az MSZP mögé

via HVG

2017. szeptember 13. 10:45 | 0 hozzászólás

Tegnap adtunk hírt róla, hogy Botka László szombaton az MSZP politikai szezonnyitóján felsorakoztatja szövetségeseit, köztük a korábban már ismert nevek mellett például a volt SZDSZ-es Szent-Iványi Istvánt is, aki a külpolitikáért felel majd. A Népszava ma megerősítette: Fodor Gábor Liberálisok nevű pártjának külpolitikai kabinetvezetője írja Botka, s így az MSZP szakmai programját 2018-ra.

A program részletei egyelőre nem ismertek, írja a Népszava, ám szombaton a szocialisták miniszterelnök-jelöltje politikai évadnyitó beszédet tart, ahol már szélesebb körű ellenzéki összefogás rajzolódhat ki. A rendezvényen Botka mellett jelen lesz majd az a szakértői gárda, amelynek tagjai a szocialisták, illetve az áhított demokratikus baloldali összefogás választási programalkotásában részt vesznek - írja a lap.

Áprilisban Fodor Gábor ugyancsak a Népszavának nyilatkozott arról: "Kezdettől fogva nagyon örülünk annak, hogy Botka László színre lépett. Szeged polgármestere olyan ellenzéki jelölt, aki mögé lehet és érdemes odaállni."

Tovább...


A cikk eredetije: Fodor Gábor pártja beállt az MSZP mögé


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges