A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Fő bizalmasa fordult szembe Orbánnal: végre elkezdődhet...

via Ellenszél

2017. november 30. 11:50 | 2 hozzászólás

A váratlan fordulat. Azt mind tudjuk, hogy a Fidesz rosszabb, mint a legkeményebb katonaság. Szabad vélemény nincs, kritizálni tilos és ha bárki megsértené a hűbéri rendet, annak bizony kemény bosszúval kell számolnia a vezetés részéről.

Ugyanakkor ezért a hűségért cserébe jellemzően hosszú évekre biztosítják a szilárd és kényelmes megélhetést egymásnak. Ám most nem akárki vette a bátorságot és lépett ki a sorból.

Lehet, hogy most kezdődik a Fidesz végjátéka?

Az index.hu adott hírt a váratlan fordulatról: a Tagesspiegel című német lapban jelentetett meg közös cikket Navracsics Tibor oktatásért felelős uniós biztos és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. Amit a cikkben leírnak, az talán a legkeményebb pofon, amit Orbán idáig politikustól kaphatott…

Ne felejtsük el, hogy Navracsics korábban a miniszterelnök egyik legközelebbi bizalmi emberének számított, Juncker pedig az a politikus, aki nyíltan “lediktátorozta” Orbán Viktort. Az tehát, hogy közös cikket írtak már önmagában is döbbenetes. De amit a cikkben írtak, az valami egészen meglepő.

Tovább...


A cikk eredetije: Fő bizalmasa fordult szembe Orbánnal: végre elkezdődhet...


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Az eredeti helyén a fenti cikknél, azaz az Ellenszélben jó kis kommentek születtek!
Itt meg mindenki hallgat, mint az a "bizonyos" a fűben... :(((

MIIIIÉRT???!!!
Senkinek sincs hozzáfűznivalója sem?!
Éééérdekes...