A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Feljelentik Orbán Viktort, Matolcsy Györgyöt és Selmeczi Gabriellát

via 168 Óra Online

2018. január 11. 11:56 | 0 hozzászólás

Az MSZP feljelentést tesz Orbán Viktor, Matolcsy György, Selmeczi Gabriella és a „bűnszervezet” más tagjai ellen közfeladati helyzettel visszaélés, hivatali visszaélés, csalás és hűtlen kezelés miatt – közölte a 168 Óra cikke nyomán Korózs Lajos.

Az Országgyűlés népjóléti bizottságának alelnöke szerint ugyanis aláírásuk bizonyítja, ők személyesen a felelősek azért az indítványért, amely alapján az Országgyűlés kinyilvánította,

„garantálni kell az egyéni számlavezetés intézményét az állami nyugdíjrendszerbe átlépő, korábbi kötelező magánnyugdíjpénztári tagoknak”.

A Fidesz kötelezettséget vállalt arra, hogy az állami visszalépés után mindenkinek egyéni számlája lesz. Azóta eltelt nyolc év, a 3000 milliárdos magánnyugdíjvagyont gyorsan eltüntették, de az egyéni számlavezetés még mindig nem létezik – közölte lapunkkal Korózs. A nyugdíjügyi szakpolitikus szerint Orbánék hazudtak a magánynyugdíj-pénztári tagoknak, és amennyiben bizonyítani kívánják elfogulatlanságukat és pártatlanságukat, úgy a hatóságoknak ki kell vizsgálniuk a Fidesz csalását és hivatali visszaélését. A Fidesznek pedig meg kell magyaráznia, hogy miért nem vezették be az egyéni nyugdíjszámlákat – tette hozzá.

Tovább...


A cikk eredetije: Feljelentik Orbán Viktort, Matolcsy Györgyöt és Selmeczi Gabriellát


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges