A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Félelmetes dolgok kerültek elő Semjén Zsoltról. Atombiznisz Iránnal??? Az ész megáll!

via Pesti Bulvár

2017. június 12. 09:39 | 0 hozzászólás

Elképesztő cikket közölt az Amerikai Népszava. Elnézést, de szó szerint átvettük. Megijedtünk.

Úgy tűnik, csak Semjén Zsoltra tartozik, miről tárgyalt pontosan Iránban, és milyen atomegyezményt írt alá az országgal. (Útját sok titok lengi körül, akkor történt meg az is, hogy távollétében a CEU ellehetetlenítését célzó, április 4-én törvényjavaslat elfogadását egy április 3-án Budapesten keltezett és általa aláírt beadvánnyal kezdeményezte.)

Az LMP már korábban adatigénylést nyújtott be az iráni úttal kapcsolatban, és április 8-án meg is kapták a szándéknyilatkozatot, amiben konkrétumok azonban nem szerepelnek az együttműködésről. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerint ugyanis ezek nem adhatók ki közérdekű adatként.

Magyarul az egyszerű népre nem tartozik, majd állam bácsi jár-kel, intézkedik, ők meg éljék a maguk – egyre, hát, bocsánat, de tyúkszarosabb – kis életüket.

A dokumentum elvileg az atomenergia „békés célú”, illetve „polgári célú” közös fejlesztéséről szól, épp ezért lehetne akár a tartalma nyilvános is, ám Ungár Péter attól tart, nincsenek benne garanciák arra nézve, hogy Irán kizárólag erre használja a magyar hozzájárulást. Az LMP-s politikus szerint Irán a világ egyik legkockázatosabb partnere, aki soha senkivel nem játszott egyenesen.

Tovább...


A cikk eredetije: Félelmetes dolgok kerültek elő Semjén Zsoltról. Atombiznisz Iránnal??? Az ész megáll!


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges