A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Felejtsd el a tegnapi Orbán-szónoklatot: megszereztük az igazit, ami az őszödi beszédet is felülmúlja!

via Pesti Bulvár

2017. november 14. 10:35 | 0 hozzászólás

Orbán Viktor, ahogy minden évben, most is elmondta, hogy aktuálisan miket védünk meg, mi ellen harcolunk, és hogy mennyire fejlett a gazdaságunk. Kern András után szabadon: “elfogtunk egy levelet” amiben elképzeltük, hogy hangzott volna ez a beszéd valójában. Fikció következik, ami nagyon is közel áll a valósághoz.

“Kedves Barátaim!

Mindenekelőtt köszönöm magát a tényt, hogy személyemet jelölésre tartottátok érdemesnek és természetesen köszönöm a megszavazott bizalmat, hogy újabb két évre közösségünk elnökévé választottatok. Mondhatnám, hogy megleptetek, de a hazugságokat tartogassuk inkább a népnek. Engedjétek meg, hogy az előttünk álló feladatokról ejtsek pár szót. Hiába rizsázzuk az ellenkezőjét, mi nem munkát és feladatok osztunk ki magunk között, hanem pozíciókat, pályázatokat és zsíros lóvét. Szerencsére nekünk van egy közös szenvedélyünk, amely újra s újra új tettekre sarkall. Ez a szenvedély nem más, mint a gyűlöletkeltés.

Tovább...


A cikk eredetije: Felejtsd el a tegnapi Orbán-szónoklatot: megszereztük az igazit, ami az őszödi beszédet is felülmúlja!


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges