A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Faszszopó, hazaáruló és taknyán-vérén rugdosható selejt itt mindenki, aki nem áll be abba az áradó szeretettől hangos sorba

via Kolozsváros.com

2018. március 18. 16:09 | 0 hozzászólás

"Nem gondoltam volna, hogy valaha azzal kell szembesülnöm, hogy sem magyar nem vagyok, és lassan ember sem vagyok azoknak a szemében, akik tömött sorokban rajonganak ezért a vérgőzös gyűlöletért."

Nem tudom, hogy érdemes-e még feszegetni ezt a túlságosan is jól sikerült, a szó legrosszabb értelmében maradandóan mély nyomokat hagyó, időközben kimagyarázott ünnepi gyűlöletbeszédet.

Azt sem tudom, hogy érdemes-e bagatellizálni a felvonultatott, erőt demonstrálni hivatott százezres tábort (lengyel, határon túli rajongók ide vagy oda), és elintézni az egészet azzal, hogy kizárólag az ingyen buszoztatás szülte azt az óriási, de egyébként mesterséges tömeget. Én a magam részéről nem tartom jó ötletnek az effajta bagatellizálást.

Sőt, a szeretet és összefogás nevében a nem békemenetelő embereket lefaszszopózó főszervező úr nevét sem venném szívesen a billentyűzetemre. Csak annyiban, amennyiben a jelenség méltatlan és lesújtó: faszszopó itt mindenki, aki nem áll be abba az áradó szeretettől hangos sorba. Ahol menő lehet Dunába lökni (egyelőre még nem lőni) az újságírót, aki kérdezni mer. A szabad sajtó napján.

Szerintem nem az a kérdés, hogy Orbán Viktor zsigeri gondolatai egyáltalán hogyan írhatták felül ennyire penetráns módon a politikai racionalitást, azt a minimális adag jóérzést, ami egy ünnepinek csúfolt eseményen elhangzó miniszterelnöki expozétól minden körülmények között elvárható.

Tovább...


A cikk eredetije: Faszszopó, hazaáruló és taknyán-vérén rugdosható selejt itt mindenki, aki nem áll be abba az áradó szeretettől hangos sorba


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges