A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ez a Pharaon bizony az a Pharaon

via Népszava Online

2016. november 24. 12:13 | 2 hozzászólás

Tarsoly Csaba Ghaith Pharaonnal akart üzletelni a Quaestor bedőlése előtt. Ráadásul Szijjártó Péter külügyminiszter közvetítésével. Ez derül ki abból a ma megjelent exkluzív interjúból, amit a Quaestor-ügy elsőrendű vádlottja adott a Magyar Narancsnak.

Eközben a kormányközeli Magyar Idők arról írt, mégis van használható ujjlenyomata az FBI és az Interpol által körözött szaúdi milliárdosnak, így végre a Belügyminisztérium számára is világos, hogy ez a Pharaon, az a Pharaon.

Tarsoly Csaba cége, a százmilliárdos mínuszt maga mögött hagyó Quaestor bedőlése előtt a külügy közvetítésével tárgyalt Ghaith Pharaon szaúdi üzletemberrel egy csepeli ingatlanbizniszről. A Quaestor-ügy elsőrendű vádlottja erről maga beszélt a Magyar Narancsnak. A ma megjelent exkluzív interjúból kiderült, hogy a Quaestor 10 ezer fős konferencia központot tervezett a Csepel-sziget északi csúcsára megálmodott új városrészbe, a Duna Citybe.

Tovább...


A cikk eredetije: Ez a Pharaon bizony az a Pharaon


Hozzászólások

katicabogar képe

katicabogar
2 éve

Na igen. Normális országban.... :(

Citoyen képe

Citoyen
2 éve

Azért egy ilyen ügy egy normális országban bizony komoly problémát jelent... akár fejek hullhatnak... Az érintettek fejei...