A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

És az új menyecske juttatásai? - Matolcsy elmenekült a kérdés...

via Népszava Online

2016. szeptember 16. 10:57 | 2 hozzászólás

A Népszabadság elszánt munkatársai elmentek a Közgazdász-vándorgyűlésre, azért is, hogy az ott előadást tartó jegybankelnököt megkérdezhessék végre, hogy is van ez a kapcsolat az új szerelem és a közpénzeknek a fiatalasszonyka bankszámlájára vándorlása között, némileg elegánsabban fogalmazva: a jegybanknál a legjobban kereső alkalmazottak egyikeként számon tartott Vajda Zitával kapcsolatban készültek érdeklődni.

A jegybanki dolgozók arra kérték a lap munkatársát, hogy az előadása előtt kíméljék meg az elnököt, de ígéretet tettek arra, hogy tolmácsolják a kérést, vagyis azt, hogy mondja már el a tisztes, sőt az egyik legfontosabb állami poszt betöltője, hogy hogy is van ez. Azt is jelezték, hogy az MNB vezetője nem siet majd el, a félórás szünetben a kulturális központban szeretne többekkel is találkozni.

Ám nem egészen így történt.

Matolcsy György ugyanis a vándorgyűlésnek helyt adó kulturális központban megérkezése után perceken át beszélgetett, látványosan kezet fogott az ­MNB-s pult mögött felsorakozott beosztottaival, üdvözölt néhányat a megjelent vendégek közül, de az őt körbevevők gondosan ügyeltek arra, hogy ne lehessen megközelíteni a jegybank első emberét.

A Népszabadságnak a tájékoztatásra "felesküdött" munkatársai azonban nem adták fel, ám csalatkozniuk kellett: az előadása után hiába várták a jegybankelnököt, nem tudtak vele beszélni. Mint később kiderült, Matolcsy lifttel a pincébe sietett, majd a rokonságához tartozó kecskeméti polgármesterrel, Szemereyné Pataki Klaudiával a városháza felé vette az irányt. De nemcsak előlük inalt el Matolcsy, egy külföldi hírügynökség újságírója is hoppon maradt, talán azért, mert ő is  Vajda Zita ügyéről szerette volna faggatni az elnököt.

Tovább...


A cikk eredetije: És az új menyecske juttatásai? - Matolcsy elmenekült a kérdés...


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
2 éve

Hmmmm....
Azóta, mióta ezt a hsz-t írtam, olvastam egy, s más tudományos írást a "fekete lyuk" működéséről:
És képzeljétek, van, amit mégis kibocsát, azaz valósággal KILÖK magából!
Vagy akár fel is robbanhat az egész lik...
Namármost, a napokban azt hallottam a médiákból, hogy az ÚJ menyecske szökőben van...

Nemtom, mekkora, és millen rúgástól érte el a "szökési sebességet", de sejtem, valami nagggyon lájtos lehetett... :P

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
2 éve

Hmmmm ...

Kicsit végigzongoráztam a Matolcsyról szóló blogcímeket, és csak egynél van hozzászólás, az se a pénzről szól...
Tehát miden rendben van pénzügyben, kedves polgártársaim?
Na és mi van az "öregecske feleségecske" dologgal?
Vagy az csak Gyurcsánynak volt felróható?! :((((

Egyébiránt ha én fiatal lennék, biztosan másként gondolnám, mint így, meglett korúan, mármint azt, hogy nekem ha 100 ....m lenne se adnék neki egyet se, még ha maga lennék a bűjti boszorkány is a szépséget illetően! :P

Úgy látszik, igaz a tudósok feltevése:
A fekete lyuk mindent elnyel, akkora a gravitációja, és onnan aztán nem szabadul ki semmi sem...