Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Erre a miniszterelnöknek is reagálnia kell, ha maradt benne emberség

via Pesti Bulvár

2017. december 7. 11:38 | 1 hozzászólás

Semmi nem mutatja jobban, mennyire magasról tojnak arra Orbánék, hogy a magyar embereknek a lehető legjobbat adják, mint az, hogy máris brutálisan rozsdásodnak az első körben felújított orosz metrószerelvények – tette közzé a 444.hu.

Pedig azóta még csak másfél év telt el, mely valljuk be nem sok idő, pláne ha embereket szállító tömegközlekedési eszközről van szó. Hisz ha ebben hibáznak, az emberéletekbe kerülhet.

A lap a BKV Kőér utcai telephelyénél készített fotókkal bizonyítja ezt, melyeken tökéletesen látni lehet, hogy még az oldallemezek festékét is elkeszte felemészteni a rozsda, nem is beszélve a szerelvények belső szerkezetéről. Ez még egy nem csúcskategóriás autónál is jóval több évbe telne. A cikk szerint a fotókon a Budapestre 2016 május végén érkezett kocsik láthatók, melyek 2017 januárjától közlekednek. Már az elején is bőven akadt velük hiba, több dolgot is cserélni kellett, mint pl. az ajtómechanikát.

Tovább...


A cikk eredetije: Erre a miniszterelnöknek is reagálnia kell, ha maradt benne emberség


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Orbánék tojnak  amagyar emberek  biztonságára. Miért felújított  kocsikat  vásároltak, miért nem újakkat? Sorolhatnám továb. Minek is  tépem a szám, illetve  kalapálom a klavit, annyit  érek vele, mintha  adnék annak a bozonyosnak  egy  pofontot...