A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Erre kellett a kétharmad, a Fidesz mindent beleerőszakol az alaptörvénybe amihez kedve van

via 168 Óra Online

2018. június 14. 10:38 | 6 hozzászólás

Harangozó Tamás: "Íme a jogalkotás legalja. A fidesz egy éjszaka alatt újra módosítja az alaptörvénymódosítását. Teljesen törvénytelenül olyan új szabályokat tesz bele, amik az eredeti javaslatban nem szerepeltek..."

Teljesen egyértelmű, hogy a Fidesz-frakció kérése az Orbán-kormánytól arról, hogy a hajléktalanság betiltásával egészítsék ki alaptörvény-módosító csomagjukat, csak az ötlet nyilvánosság előtti teszteléséhez kellett. Miközben ugyanis a nyilvánosság visszhangzott a Bajkai István által bejelentett elképzeléstől, a kormányzati közvéleménykutató központban megfelelően pozitív fogadtatásra lelt ahhoz, hogy

egyetlen nap alatt maga a Fidesz-frakció is rájöjjön, a hajléktalanság betiltásához nem kell a kormány, hiszen a pártnak kétharmados többsége van a parlamentben, és ez dönt az alaptörvény módosításáról.

A röhejes performanszot két még röhejesebb módosító javaslatcsomag tetézi, amelyek most a 168 Óra birtokába kerültek, de amelyek benyújtásának módjáról Harangozó Tamás szerda este Facebook-oldalán annyit már írt:

Tovább...


A cikk eredetije: Erre kellett a kétharmad, a Fidesz mindent beleerőszakol az alaptörvénybe amihez kedve van


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
8 hónapja

Nem vagyok pesszimista Katám drága, CSAK realista!

Ma voltam az 50 éve barátnőmnél és volt pályatársamnál, és elbeszélgettünk a gyerekeinkről.
Neki van kettő, a fia az USÁ-ban él, a lánya Londonban.
Az én egyetlen lányom 1992 óta Németországban. Ugyanis testvérvárosi kapcsolat révén ODA ment férjhez, s az unokáimat csak fényképen látom, mert a német vejem NEM szeret itt, még vendégként sem, mert nincs meg az az összkomfort, ami otthon...

Továbbá nincs nagy okom az optimizmusra egyébként sem, mert a környezetemben, az ismerőseim és rokonaim jelentős része ugyanebben a cipőben jár. Új-Zélandtól Izlandig szanaszét vannak a világban az ERŐS, BÁTOR MOHIKÁNOK!
Biztosak lehetünk benne, hogy ők IDE vissza nem fognak jönni, legfeljebb látogatóba néha-néha, de nem azért, hogy elzavarják az egyre fogyó - amúgyis maroknyi - magyar népet sanyargató, "magát többségnek" hisző hatalmon lévőket!:(((

  

Kataaa képe

Kataaa
8 hónapja

Ne légy  ennyire pesszimista!  Gondolj a gyerekeinkre, a  fiataljainkra. Segíteni kell nekik. Egyszer csak előkerül egy  erős, bátor mohikán. :)

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
8 hónapja

Valóban, a fityiszt NEM lehet megállítani DEMOKRATIKUS eszközökkel. Akkor pedig ahhoz, hogy a kívánságod teljesüljön, drága jó Katám, bizony, bizony, szükség van az ERŐSZAKRA!
Csak az a kérdés, KI(K) és HOGYAN vinné ezt végbe?!
Mert tudod TE is, a sültgalamb röpülés a szájba NEKÜNK nem dukál, csak NEKIK! 
Legalábbis addig, amíg engedjük!:(((

Tudod, én már évek óta sok (főleg középkorú) férfitől hallottam már azt a megjegyzést, ha eljön az ideje a kalasnyikovok osztásának, nekik OTT a helyük!
Ezek pedig voltak ám még sorkatonák, és lőni is tudnak vele, de nem csak vaddisznókra, hanem CSAK DISZNÓKRA! És nemcsak a bezsírozásához értenek...

Mindenesetre nem nekünk matróna kor közelében járó nőknek a feladata lenne az ámokfutók megállítása, az biztos, hisz mi van már nekünk hátra mondd, ami fontos?
Egy sírhely, Katám, egy sírhely!:'(

Az enyém már 14 éve vár...

  

Kataaa képe

Kataaa
8 hónapja

Úgy értem kedves Zsadi, hogy  egy  lehetőség  jöhet  szóba, amitől mindenki  fél- az erőszak. Demokratikus eszközökkel nem lehet a Fideszt leváltani, arról  gondoskodnak (tak).

Azt  remélem, hogy a  Fidesznek nem lesz  alkalma végigcsinálni  azt, amit a fejükbe  vettek. Egyszer  meg kellállítani az  eszevetett ámokfutást .

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
8 hónapja

Drága jó Katám!
EZT meg hogy gondolod?
Márminthogy azt, hogy reméled, nem lesz alkalmuk végigcsinálni....
Ugyanakkor az a "bizonyos EGY lehetőség" nem jöhet szerinted se szóba, MERT BÉKÉS A MAGYAR! - írod.
Hát én meg azt mondom, NE LEGYEN BÉKÉS!
Hogy az a radai rosseb tenné őket akárhová!:(((
Nehogy már nekünk, a BÉKÉS TÖBBSÉGNEK legyen félnivalója, mint ördögnek a tömjénfüsttől, hanem a sumákoló, magára szabott törvényeket hozó ÁLLÍTÓLAGOS 2/3-os többségnek!
Ha láttad ma este a Puzsért, hát az ott bemutatott "potentátokat" (Bayer, Polth, Hoffmann Rózsa, stb.) kéne ODA tenni, ahová valók, a poklok dantei legfélelmetesebb bugyrába! Oszt ott elkanasztázhatnának imádott Viktorjukkal ÍTÉLETNAPIG! :P

Mert ha tényleg lenne az az általuk sokat emlegetett kereszténység, az ők általi hit szerinti Isten, s az ő mennyországa, s pokla, akkor minden bizonnyal ez utóbbiba kerülnének a már eddigi tetteikért is, hát még amit ezután akarnak elkövetni ellenünk!:(((

Vagy úgy látod Te is, mint már sokan:
"Kísértet járja be (Európa helyett) Magyarországot: a Rákosi idejéből visszatérni akaró FEKETE AUTÓ KÍSÉRTETE!:(((

 

Kataaa képe

Kataaa
8 hónapja

Ezt  csinálják a következő kormányzati  ciklusban, minden rendben találnak, mert az  ellenzék nincs  abban a helyzetben, hogy  megvétózza. Van egy  lehetőség és ettől nagyon félnek, amitól ugyan a magyar  nép is, mert békés a magyar. Meddig  is? Csak remélni  tudom, hogy  nem lesz alkalmuk  végigcsinálni.