Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Erre kellett a kétharmad, a Fidesz mindent beleerőszakol az alaptörvénybe amihez kedve van

via 168 Óra Online

2018. június 14. 10:38 | 6 hozzászólás

Harangozó Tamás: "Íme a jogalkotás legalja. A fidesz egy éjszaka alatt újra módosítja az alaptörvénymódosítását. Teljesen törvénytelenül olyan új szabályokat tesz bele, amik az eredeti javaslatban nem szerepeltek..."

Teljesen egyértelmű, hogy a Fidesz-frakció kérése az Orbán-kormánytól arról, hogy a hajléktalanság betiltásával egészítsék ki alaptörvény-módosító csomagjukat, csak az ötlet nyilvánosság előtti teszteléséhez kellett. Miközben ugyanis a nyilvánosság visszhangzott a Bajkai István által bejelentett elképzeléstől, a kormányzati közvéleménykutató központban megfelelően pozitív fogadtatásra lelt ahhoz, hogy

egyetlen nap alatt maga a Fidesz-frakció is rájöjjön, a hajléktalanság betiltásához nem kell a kormány, hiszen a pártnak kétharmados többsége van a parlamentben, és ez dönt az alaptörvény módosításáról.

A röhejes performanszot két még röhejesebb módosító javaslatcsomag tetézi, amelyek most a 168 Óra birtokába kerültek, de amelyek benyújtásának módjáról Harangozó Tamás szerda este Facebook-oldalán annyit már írt:

Tovább...


A cikk eredetije: Erre kellett a kétharmad, a Fidesz mindent beleerőszakol az alaptörvénybe amihez kedve van


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
10 hónapja

Nem vagyok pesszimista Katám drága, CSAK realista!

Ma voltam az 50 éve barátnőmnél és volt pályatársamnál, és elbeszélgettünk a gyerekeinkről.
Neki van kettő, a fia az USÁ-ban él, a lánya Londonban.
Az én egyetlen lányom 1992 óta Németországban. Ugyanis testvérvárosi kapcsolat révén ODA ment férjhez, s az unokáimat csak fényképen látom, mert a német vejem NEM szeret itt, még vendégként sem, mert nincs meg az az összkomfort, ami otthon...

Továbbá nincs nagy okom az optimizmusra egyébként sem, mert a környezetemben, az ismerőseim és rokonaim jelentős része ugyanebben a cipőben jár. Új-Zélandtól Izlandig szanaszét vannak a világban az ERŐS, BÁTOR MOHIKÁNOK!
Biztosak lehetünk benne, hogy ők IDE vissza nem fognak jönni, legfeljebb látogatóba néha-néha, de nem azért, hogy elzavarják az egyre fogyó - amúgyis maroknyi - magyar népet sanyargató, "magát többségnek" hisző hatalmon lévőket!:(((

  

Kataaa képe

Kataaa
10 hónapja

Ne légy  ennyire pesszimista!  Gondolj a gyerekeinkre, a  fiataljainkra. Segíteni kell nekik. Egyszer csak előkerül egy  erős, bátor mohikán. :)

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
10 hónapja

Valóban, a fityiszt NEM lehet megállítani DEMOKRATIKUS eszközökkel. Akkor pedig ahhoz, hogy a kívánságod teljesüljön, drága jó Katám, bizony, bizony, szükség van az ERŐSZAKRA!
Csak az a kérdés, KI(K) és HOGYAN vinné ezt végbe?!
Mert tudod TE is, a sültgalamb röpülés a szájba NEKÜNK nem dukál, csak NEKIK! 
Legalábbis addig, amíg engedjük!:(((

Tudod, én már évek óta sok (főleg középkorú) férfitől hallottam már azt a megjegyzést, ha eljön az ideje a kalasnyikovok osztásának, nekik OTT a helyük!
Ezek pedig voltak ám még sorkatonák, és lőni is tudnak vele, de nem csak vaddisznókra, hanem CSAK DISZNÓKRA! És nemcsak a bezsírozásához értenek...

Mindenesetre nem nekünk matróna kor közelében járó nőknek a feladata lenne az ámokfutók megállítása, az biztos, hisz mi van már nekünk hátra mondd, ami fontos?
Egy sírhely, Katám, egy sírhely!:'(

Az enyém már 14 éve vár...

  

Kataaa képe

Kataaa
10 hónapja

Úgy értem kedves Zsadi, hogy  egy  lehetőség  jöhet  szóba, amitől mindenki  fél- az erőszak. Demokratikus eszközökkel nem lehet a Fideszt leváltani, arról  gondoskodnak (tak).

Azt  remélem, hogy a  Fidesznek nem lesz  alkalma végigcsinálni  azt, amit a fejükbe  vettek. Egyszer  meg kellállítani az  eszevetett ámokfutást .

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
10 hónapja

Drága jó Katám!
EZT meg hogy gondolod?
Márminthogy azt, hogy reméled, nem lesz alkalmuk végigcsinálni....
Ugyanakkor az a "bizonyos EGY lehetőség" nem jöhet szerinted se szóba, MERT BÉKÉS A MAGYAR! - írod.
Hát én meg azt mondom, NE LEGYEN BÉKÉS!
Hogy az a radai rosseb tenné őket akárhová!:(((
Nehogy már nekünk, a BÉKÉS TÖBBSÉGNEK legyen félnivalója, mint ördögnek a tömjénfüsttől, hanem a sumákoló, magára szabott törvényeket hozó ÁLLÍTÓLAGOS 2/3-os többségnek!
Ha láttad ma este a Puzsért, hát az ott bemutatott "potentátokat" (Bayer, Polth, Hoffmann Rózsa, stb.) kéne ODA tenni, ahová valók, a poklok dantei legfélelmetesebb bugyrába! Oszt ott elkanasztázhatnának imádott Viktorjukkal ÍTÉLETNAPIG! :P

Mert ha tényleg lenne az az általuk sokat emlegetett kereszténység, az ők általi hit szerinti Isten, s az ő mennyországa, s pokla, akkor minden bizonnyal ez utóbbiba kerülnének a már eddigi tetteikért is, hát még amit ezután akarnak elkövetni ellenünk!:(((

Vagy úgy látod Te is, mint már sokan:
"Kísértet járja be (Európa helyett) Magyarországot: a Rákosi idejéből visszatérni akaró FEKETE AUTÓ KÍSÉRTETE!:(((

 

Kataaa képe

Kataaa
10 hónapja

Ezt  csinálják a következő kormányzati  ciklusban, minden rendben találnak, mert az  ellenzék nincs  abban a helyzetben, hogy  megvétózza. Van egy  lehetőség és ettől nagyon félnek, amitól ugyan a magyar  nép is, mert békés a magyar. Meddig  is? Csak remélni  tudom, hogy  nem lesz alkalmuk  végigcsinálni.