A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Előállították azt, aki leköpte Pásztor Istvánt

via Origo

2014. május 10. 10:54 | 2 hozzászólás

A rendőrség pénteken előállított egy embert a Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét ért inzultussal kapcsolatban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) péntek délutáni tájékoztatása szerint az előállított személy kihallgatása folyamatban van. A rendőrség közleményéből nem derül ki, hogy férfit vagy nőt állítottak-e elő.

Pásztor István a köztársasági elnök személyes meghívására vett részt az Országgyűlés keddi alakuló ülésén. Az ülés napján  tüntetés zajlott a Kossuth Lajos téren, ahol Pásztor Istvánt szidalmazták és leköpték.

Az ügyben pénteken megszólalt Áder János államfő is, aki újságírók előtt tett sajtónyilatkozatában azt mondta: tűrhetetlen, hogy Magyarországon valakit magyarságában alázzanak meg fényes nappal a hatóságok szeme láttára az Országház előtt.


A cikk eredetije: Előállították azt, aki leköpte Pásztor Istvánt


Hozzászólások

faluvegi képe

faluvegi
4 éve

A felvetel szerint tobben voltak akik lekoptek Pasztor Istvant. A magyar torvenyek szerint nem buncselekmeny egy magyar politikus lehazaarulozasa, de ez megengedhetlen, hogy az elszkitott teruleten a magyarokat kepviselo politikust Magyarorszagon hazaarulonak nevezzenek..

victorb képe

victorb
4 éve

A köpködő pont magáról állított ki bizonyítványt. Ettől még nem követett el bűncselekményt. Aki viszont hergelte a közönséget, az uszított. Az tényleg bűncselekmény. Gaudi Nagy Tamás most így éli ki magát, miután pozíciókat vesztett.