A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Elmebaj? - Mészáros hisz a kísértetekben

via Népszava Online

2017. október 30. 12:19 | 0 hozzászólás

Két hete írtuk meg: a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe került Somogy megyei hírportál hosszú cikket közölt arról, hogy egy tengődi házban szellemek járnak.

A Történelmi lovas egyesület vásárolta meg 1991-ben a református egyháztól az illető épületet. Fülöp Tibor Zoltán tulajdonos akkor találkozott először a furcsaságokkal, amikor ott töltött egy éjszakát. – Letettem egy matracot, de úgy hallottam, állatok kaparásznak alattam – mondta – Öt méterrel arrébb költöztem, de akkor is alólam jöttek a hangok. Többször is odébb toltam a fekhelyemet, de bárhová mentem, mindig alólam jött a zaj.

A tulaj egy szelleműzőt kért fel. – Ő teljesen emberi hangon elbeszélgetett a szellemekkel és három évig nem is történt semmi – így Fülöp. - Megmondom őszintén, hiányoztak, azért felhívtam egy hölgyet, aki eljött a házba és visszahívta a szellemeket.

Kiderült hogy a cikk valószínűleg nem véletlenül született. Az ugyancsak Mészáros Lőrinc érdekkörébe sorolt Szabolcs Online felhívást tett közzé „Küldjön nekünk kísértetsztorikat!” címmel.

Álljon itt szó szerint, kommentár nélkül, mit szeretne a felcsúti polgármester médiája.

„Visszajár a plébános harangozni? Rejtélyes dolgok történnek az Ön településén? Van egy elhagyatott ház, amit inkább elkerülnek arrafelé? Ha nem csak olvasni szereti a túlvilági történeteket és ismer egyet-kettőt, feltétlenül ossza meg velünk!

Tovább...


A cikk eredetije: Elmebaj? - Mészáros hisz a kísértetekben


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges