A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Elmaradt a lomtalanítás Fóton, szeméthegyek vannak az utcákon

via Index

2018. május 16. 12:04 | 0 hozzászólás

„Tehát, ha jól értjük, akkor feljelentést érdemeltek azok, akiknek nincs internet hozzáférésük, netán nem olvassák a város facebookos és hivatalos oldalát, sőt nem olvassák a városi újságot sem, és emiatt nem értesültek a lomtalanítás elmaradásáról.”

Egy olvasónk azt írta, hogy

Fótot elérasztotta a szemét. Szombatra meg volt hirdetve a lomtalanítás minden újságban, de azt, hogy ez végül mégsem valósul meg (többszöri halasztgatás után), azt csak az interneten terjedő posztokból tudták azok, akik egyáltalán nézik azt. Most a hétvégén a meghirdetett kb. 10 helyre kihordták az emberek a lomokat (köztük veszélyes hulladékokat is), ami most úgy néz ki, hogy egy darabig díszíteni fogja a város több pontját.

Megkerestük a fóti önkormányzatot, ahol megerősítették olvasónk állításait, azonban egy kicsit másképp látják a helyzetet. A polgármester által jegyzett, kérésünkre kiadott közlemény szerint a városban kizárólagosan jogosult hulladékkezelő, a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. május 12-ei és június 2-i időpontban tervezte elvégezni 16 fóti helyszínen a hulladékok begyűjtését és elszállítását. Azonban a cég április 18-án azt közölte az önkormányzattal, hogy a lomtalanítást átmenetileg szüneltetik.

Tovább...


A cikk eredetije: Elmaradt a lomtalanítás Fóton, szeméthegyek vannak az utcákon


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges