A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Elkezdték kivágni a fákat a Városligetben

via HVG

2016. március 17. 10:04 | 1 hozzászólás

A tervezett Zene Háza helyszínén csütörtök reggel elkezdték a fák kivágását a Városligetben. A helyszínen többen tiltakoznak.

Elkezdték a fakivágást a Városligetben a tervezett Zene Háza helyén - értesült a hvg.hu. A fák kivágását csütörtök reggel kezdték meg négy emelőkosaras járművel, előbb legallyazzák a fákat, majd kivágják őket.

Gáyer Zoltán a "Legyen a Liget a kertem" Facebook-csoporttól elmondta, már nagyjából a negyedik fánál tartanak, de nem lehet pontosan tudni, mert a fakivágás a Kertem épületegyüttesében zajlik, ide pedig alig lehet belátni. A csoport riadóláncot hirdetett és minden tiltakozót a helyszínre várnak.

Tovább...


A cikk eredetije: Elkezdték kivágni a fákat a Városligetben


Hozzászólások

Plessatt képe

Plessatt
2 éve

Érdekes, úgy látszik a Budapestieket nem is érdekli ez a téma. csak egy maroknyi csapatot? Ha így van, akkor nem is kellene tiltakozni, ki figyel oda? Ha a pestieknek jó, akkor nekem miért ne legyen jó? Így, már lassan tényleg nem is tudom megitélni, hogy kinek van igaza, a kormánynak, vagy a maroknyi tüntetőknek? Pedig, tudtommal, vagy 2 millió ember él a fővárosban, vagy közvetlen környezetében, tehát ez is csak egy felfújt lufi az ellenzék részéről, A jelek szerint, igen!