A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Elképesztő - már szinte a teljes média az Orbán-rezsimet kiszolgálók kezébe került – vajon kinek lett újabb rádiója?

via Balramagyar.hu

2018. május 26. 09:26 | 0 hozzászólás

Két dolgot is tehetünk: támogatjuk mindazokat a sajtótermékeket, amelyek nem kiszolgálói a rezsimnek, és - ez is fontos! - nem nézzük-hallgatjuk-olvassuk azokat, amik igen.

A Médiatanács döntött az országos kereskedelmi rádiós pályázat eredményéről, közölte a szervezet.

A Médiatanács az egyedüli alakilag és tartalmilag egyaránt érvényes ajánlatot benyújtó Hold Rádiós és Televíziós Reklám Kft.-t állapította meg nyertesnek az országos kereskedelmi rádiós pályázaton.

A szolgáltató az ajánlat alapján POP FM névvel tervezi megkezdeni adását a tizennyolc frekvenciát tartalmazó hálózatban, erre a hatósági szerződés megkötése után, a pályázati felhívással összhangban 120 nap áll majd a rendelkezésére.

Ezzel párhuzamosan, a médiatörvénynek megfelelően a nyertes szolgáltató megszünteti a jelenleg általa üzemeltetett két helyi rádióját Mosonmagyaróváron a 99,7 MHz-en, illetve Székesfehérváron a 103,8 MHz-en.

Amint arról az NMHH folyamatosan beszámolt, a Médiatanács tavaly szeptemberben tette közzé országos kereskedelmi rádiós pályázatának felhívását, melyre két ajánlat érkezett, de az egyik pályázó, a Class FM-et működtető Advenio Zrt. alakilag hibás pályázatot nyújtott be, áll a szervezet közleményében.

Tovább...


A cikk eredetije: Elképesztő - már szinte a teljes média az Orbán-rezsimet kiszolgálók kezébe került – vajon kinek lett újabb rádiója?


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges