A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Elismerte a kormány, hogy semmit nem ér a 22 milliárdos kerítés

via Klubrádió

2015. augusztus 19. 10:40 | 5 hozzászólás

Az MSZP szerint Orbán Viktor és kormánya a határvadász századok felállításával elismerte, hogy a 22 milliárd forintba kerülő "vasfüggöny" semmit sem ér.

Tóth Bertalan, az ellenzéki frakcióvezető-helyettes közleményében arra reagált, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette: határvadász századok jönnek létre a rendőrségen belül, több ezer rendőrt vezényelnek a déli határra, hogy megvédjék a határszakaszt.

Az MSZP politikus szerint az illegális határzár csak egy nagyon drága politikai cirkusz kelléke, amellyel a kormány tehetetlenségét akarják leplezni, a számlát viszont a magyar emberekkel fizettetik meg.

Tóth Bertalan emlékeztetett arra, hogy az MSZP már hónapokkal ezelőtt törvényjavaslatot nyújtott be a határőrizet megerősítéséről és az embercsempészet szigorúbb büntetéséről.

Hozzátette: a helyzet azóta csak súlyosbodott, és az, hogy a Fidesz-KDNP most ugyanezekben a témákban rendkívüli parlamenti ülésnapot kezdeményez, nem mentesíti őket késlekedésük következményei alól.
(Klubrádió)


A cikk eredetije: Elismerte a kormány, hogy semmit nem ér a 22 milliárdos kerítés


Hozzászólások


kwepi
3 éve

De csak nekünk, Kataaaa akik ebből IS kimaradtak..... 

Kataaa képe

Kataaa
3 éve

Ez a méreg, nem a cián...

dmolnar képe

dmolnar
3 éve

Miért, miért? Csak értetlenkedsz. 22 milliárdot kilopni valahonnan percek alatt, az bűncselekmény. 22 milliárdot kilopni, "nemzetvédelemnek" álcázva, az meg üzlet... 


kwepi
3 éve

Igen, de akkor nem lehetett volna azt a 22 milliárdot - vagy annak egy jó részét betenni senki zsebébe.

Nehogy már bárki azt higgye - ezek mögött a pénzköltések mögött nincs komoly számítás! Csak a számítás nem arról szól - amiről kellene. 

Meg hogyan lehetne újabb pénzt kérni az EU-tól? Valamit mutatni kellett......

katiicabogar képe

katiicabogar
3 éve

Nem értem miért kellett ehhez ennyi idő? Kezdetben is tudni lehetett. Egyértelmű volt