A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Elegük lett: népszavazást kezdeményez az MSZP

via HírHugó

2018. június 29. 10:14 | 0 hozzászólás

Az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról szóló népszavazási kezdeményezésről döntött az MSZP csütörtöki elnökségi ülésén.

Minden jel szerint elege lett az MSZP-nek abból, hogy a kormány nem lép egy fontos kérdésben, így ők lépnek és népszavazást kezdeményeznek.

Az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról szóló népszavazási kezdeményezésről döntött az MSZP csütörtöki elnökségi ülésén. A párt támogatná a kérdést, amelyről Hadházy Ákos, az LMP-ből kilépett politikus korábban lapunknak azt nyilatkozta: a kormánnyal szembeni hatékony fellépés lenne, ha egymillió aláírás összegyűjtésével elérnénk a csatlakozást.- számolt be a Népszava

A határokon átnyúló korrupciós és csalási bűnesetek felgöngyölítését végző Európai Ügyészséghez az Orbán-kormány nem csatlakozott van tippünk, hogy miért nem.

Az Európai Ügyészség 20 tagállam megerősített együttműködését jelenti, amiben részt vesz Ausztria, Belgium, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Észtország, Németország, Görögország, Olaszország, Finnország, Franciaország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Portugália, Románia, Szlovénia, Szlovákia és Spanyolország.

Tovább...


A cikk eredetije: Elegük lett: népszavazást kezdeményez az MSZP


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges