A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
2 éve

Tudod, lakik itt az utcánkban egy család, akik kint dolgoztak egy közös német-magyar vállalat dolgozóiként Nyugatnémetországban, még 90 előtt pár évvel mentek ki.
Nos, a kisebb fiuk ott is járt iskolába, szinte természetes,hogy ő kint is maradt... Remek fizetése van, magas beosztásban dolgozik azóta.
Nos, mikor a férj nyugdíjas korba került, hazajöttek végleg, és eléggé elzárkózottan élnek. Az asszonnyal ma beszéltem pár szót, és ő mondta, milyen jó, hogy ennyire ROSSZ a hírünk a világban, így a migránsok CSAK átutazóban vannak nálunk, hanyatt-homlok menekülnek tőlünk, ki így, ki úgy, csak minnél előbb elpucolni innét!!!...

 

 

dmolnar képe

dmolnar
2 éve

Hát nem tudom... Maga az ötlet is beteg, meg szerintem a képviselő is... Agyilag...

ZSADIzene képe

ZSADIzene
2 éve

Hát nem tudom, egy óriásplakát mennyiből jön ki, de lehetne a kerítésre disznóöléssel kapcsolatos képekből plakátokat ragasztani:

http://magyarkonyhaonline.hu/php_images/disznovagas-150107134943-598x442.jpg

adamik_ képe

adamik_
2 éve

Az ötlet nem rossz, érdemes továbbfejleszteni. A disznófejek legyenek műanyagból : tovább tart, könnyebb tárolni – szállítani - elhelyezni. Hogy a döglegyek azért ellepjék be kell kenni valami veszélytelen anyaggal amire mennek a legyek. Igazhitű egy ilyen eszközt 10 méternél jobban nem közelít meg , lebukás kizárva. Egy ilyen eszköz kb 3 eFt-ból legyártható, és ebben már benne van a fideszhaver jutaléka is. Kilométerenként elég 50 db , ez 150 eFt , jelentéktelen összeg. Emeljük meg a  fideszhaver jutalékát plussz még 3 eFt /db- Így már sokkal jobb. Ez is fog érni annyit mint a legutóbbi plakátkampány , pl.: Ha magyarországra jössz hozz magaddal drótvágót!

Ha mégsem válik be jöhet a következő ötlet.