A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ebből még baj lesz, Bandi!

via Kolozsvári Szalonna

2017. november 14. 11:24 | 0 hozzászólás

Hát jó reggelt, drága véreim! Vagyis nem, dehogyis véreim. Na, még egyszer. Jó reggelt, kedves és drága olvasóim! Mindenkinek módfelett jó reggelt kívánok. Mindenkinek, aki szeret, meg aki utál. Egyaránt. Megkülönböztetés, diszkrimináció nélkül. Mert csak. És mert kivételesen ennyire jó fej vagyok.

Ez a nyúlnak kinéző jószág meg még jobb fej. És ugyan nem szerettem volna megsérteni azzal, hogy Polt Péterhez hasonlítom, meg nyilván elnézést is kérek tőle, mégis a legfőbb ügyészről a gyáva nyúl – minden nyuszira nézve méltatlan -szókapcsolat jutott eszembe, amikor megnéztem EZT a remekbeszabott videót. Amely az Index jóvoltából készült tegnap az országnak házában, ahol jelenése volt a magyar jogállam állapotáért felsőbb utasításra nagyban felelős fideszes nyúlványak. Akitől megkérdezték, hogy ha ő Fidesz-tag volt és a Kúria kimondta, hogy lehet fideszesnek nevezni az ügyészséget, akkor szerinte az ügyészség fideszes-e vajon? Azt a fejet, azt az arckifejezést, azt a hanghordozást tessék megfigyelni. Több, mint sokatmondó.

Ehhez hasonló sokatmondásról a Népszabadság gecitörvénytelen bezáratása kapcsán tudok beszámolni. A munkaügyi bíróság korábbi döntése után ezúttal – a Társaság a Szabadságjogokért által indított eljárásban – a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága mondta ki, hogy a Népszabadságot bezáró Mediaworks nem biztosította a munkavállalók képviseletét a társaság felügyelőbizottságában, amely a lap bezárásáról döntött. Ergo egy jogellenesen működő testület hozta meg a Népszabadság eltiprásáról szóló döntést. Mert ebben a Fidesz által szellemi, erkölcsi, és nem utolsó sorban egzisztenciális nyomorba döntött országban még a milliárdosoknak is be kell tartani a törvényeket, mi? Ja. És az átláthatatlanul működő, Soros-ügynök NGO-k a haza ellenségei. Ja. A büdös picsába.

Tovább...


A cikk eredetije: Ebből még baj lesz, Bandi!


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges