A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Dühös tömeg készül Orbánék ellen

via 168 Óra Online

2016. május 13. 11:06 | 0 hozzászólás

„Nem buktunk el. Szó sincs ilyesmiről. Egyre dühösebbek vagyunk” – írja közleményében a Tanítanék Mozgalom, amely újabb demonstrációt hirdetett. Június 11-én, szombat délután 3 órakor Budapesten, a Várkert Bazárnál tiltakoznak.

A Facebookon közzétett felhívásukban azt írják: „Az utóbbi időben egyre többször halljuk: a tanárok elfáradtak, a tiltakozás elcsitult. Volt, aki szerint már bele is buktunk ebbe a harcba. Ez nem igaz! Olyannyira nem igaz, hogy jelenleg is több fronton küzdünk a kormány eszevesztett intézkedései ellen, és igyekszünk minden erőnkkel megakadályozni azt a
rendszerszintű ámokfutást, ami jelenleg zajlik az oktatásban”.

Hozzáteszik: „Nem buktunk el. Szó sincs ilyesmiről. Mert egyre dühösebbek vagyunk, és egyre több olyan dolog van, ami ellen küzdenünk kell. Egy héttel ezelőtt a szakképzési rendszer szétverésére hívtuk fel a figyelmet. Szakmai szervezetek, szakszevezetek, iskolák küldték el a Civil Közoktatási Platform tiltakozását. És mi volt rá a válasz? A Nemzetgazdasági Minisztérium felháborító és valótlan állításokkal próbálta 'megcáfolni' a szakma állításait. Nem sikerült nekik. Nincs olyan állításuk, amivel ne lehetne, és amivel nem fogunk szembeszállni”.

Tovább...


A cikk eredetije: Dühös tömeg készül Orbánék ellen


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges