Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Czeglédy Csaba lett az MSZP szombathelyi városi elnöke

via Nyugat.hu

2014. június 18. 09:40 | 0 hozzászólás

A városi frakcióvezető ezt Facebook-oldalán jelentette be.

"Ma délután az MSZP Szombathelyi Szervezetének taggyűlése egyhangú szavazással a párt helyi elnökének választott. 1996 óta vagyok tagja a pártnak, és tényleg nem gondoltam, hogy egyszer én lehetek majd a vezetője. Nem volt tolongás az elnöki posztért, dehát ez az időszak nem az az időszak, amikor kifolynak a tagok a taggyűlésnek helyet adó teremből... Azonban úgy gondoltam, ha a többség engem szeretne, nem fogok a feladat és a felelősség elől elugrani. Köszönöm a bizalmat, sokat fogok dolgozni ebben a pozíciómban is a városért, a közösségért”" - írta néhány perccel ezelőtt Czeglédy Csaba Facebook-oldalán.

Czeglédy ebben a ciklusban az MSZP-SZTKE frakcióvezetője a szombathelyi közgyűlésben, 2006 és 2010 között alpolgármester volt. Az áprilisi országgyűlési, majd a márciusi választásokon pártja szombathelyi kampányfőnöke volt, és ezt a munkát az őszi önkormányzati választásokon is folytatja.

Czeglédy Ipkovich Györgyöt váltja a városi elnöki poszton, Ipkovich három évig töltötte be ezt a pozíciót. A közelmúltban jelentették be, hogy ő lesz pártja, és a hozzájuk csatlakozó ellenzéki szervezetek közös polgármesterjelöltje Szombathelyen.

A szombathelyi szervezet alelnöke Horváth Attila (szintén városi képviselő) lett, az új elnökség további kilenc tagból áll: Bokányi Adrienn, Horváth György, Horváth Soma Ádám, Major József, Singer Krisztián, Kovács László, Jandrasits Anikó, Marosvölgyi Józsefné.


A cikk eredetije: Czeglédy Csaba lett az MSZP szombathelyi városi elnöke


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges