A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A csengeri "háztartásbeli" fia szerint Kósa Lajos érdeklődött nála a 4 milliárd eurós örökségről

via HVG

2018. március 14. 11:55 | 0 hozzászólás

Hogyan lesz egy gazdag német nőből csengeri háztartásbeli? Őszintén érdekelne! Az is, mi köze egy ilyen átalakuláshoz Kósának, de főleg az, hogy hol az 1.300 milliárd forint!

A képtelen történetek kortárs hazai nagymestere, Pintér Béla is sárgulhat az irigységtől, amiért nem ő találta ki azt a sztorit, ami a Magyar Nemzet keddi cikkéből kerekedett. A hvg.hu is a nyomába eredt annak a Kósa Lajos által először „német hölgyként”, pár órával később „csengeri háztartásbeliként” emlegetett nőnek, aki állítólag 4,3 milliárd eurós örökölt vagyont szeretett volna bízni a volt debreceni polgármesterre.

A politikus titokzatos megbízójáról kedd délutánra azt is megtudtuk, hogy Szabó Gáborné Matkó Máriának hívják. A nőről a pestisracok.hu kedden megjelent cikke egyenesen azt állítja, hogy nem ismeretlen a hatóságok előtt, a lap meg nem nevezett forrásra hivatkozva állítja, a Magyar Fejlesztési Bankot százmillió forint körüli kárt okozott, a 168ora.hu pedig Kósa Lajosra hivatkozva azt írta róla, hogy a csengeri önkormányzattól, az ottani egyházakon át sok helyi magánszemélytől is kért kölcsön – éppen a nagy, de még meg nem érkezett örökségre hivatkozva –, ám azokat sosem adta vissza.

Tovább...


A cikk eredetije: A csengeri "háztartásbeli" fia szerint Kósa Lajos érdeklődött nála a 4 milliárd eurós örökségről


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges