A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Csak az utasokat vitte el a Kanári-szigetekre a Ryanair, a csomagokat Budapesten hagyták

via Index

2018. július 16. 13:00 | 0 hozzászólás

A pilóta nem bírt várni. - A Ryanair mai Budapest-Las Palmas járatával a csomagok jelentős hányada nem érkezett meg, emiatt 70-80 utas csomagok nélkül maradt

A Ryanair mai Budapest-Las Palmas járatával a csomagok jelentős hányada nem érkezett meg, emiatt 70-80 utas csomagok nélkül maradt a Kanári-szigeteken, tudtuk meg egyik olvasónktól.

A reptéri botrányról a Blikk is beszámolt, ők egy utasra hivatkozva azt írják, közel 200 ember csomagját keverték el. A lap szerint már a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is gond volt a járattal, a csomagfeladás órákig tartott, kígyózó sorban álltak az emberek, hogy feladhassák a bőröndjeiket. A csomagokat szállító futószalag hibásodott meg a Blikk információ szerint. Végül a Ryanair gépe egyórás késéssel felszállt Budapestről, de az utasokat újabb hidegzuhany érte, amikor megérkeztek a Kanári-szigetekre, a Las Palmas-i repülőtérre:

a terminálra érkezve közölték velük, hogy az összes feladott csomag Budapesten maradt, ugyanis a pilóta egy óránál tovább nem várt tovább arra, hogy a földi kiszolgáló személyzet befusson a bőröndökkel.

"Egyből a Ryanair ügyintézőjéhez küldtek mindenkit, legalább 80 embert, a többieket egy másik ablakhoz, hogy jegyzőkönyvben tehessenek panaszt, amiért nem érkezett meg a csomagjuk. Itt is több órát kellett sorban állni, mire felvették az adatainkat, ráadásul megnyugtató hírekkel sem tudtak szolgálni.

Tovább...


A cikk eredetije: Csak az utasokat vitte el a Kanári-szigetekre a Ryanair, a csomagokat Budapesten hagyták


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges