A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Bulizni vinné a zsidókat Martonyi - videó

via HVG

2013. november 29. 10:18 | 0 hozzászólás

Jöjjenek el Magyarországra azok az izraeliek, akik aggódnak vagy hitelt adnak az országban tapasztalható antiszemitizmusról szóló híreknek - mondta Martonyi János egy izraeli interjúban. A külügyminiszter hozzátette, szívesen el is kíséri a budapesti éjszakába az ide érkezőket.

Nagyon örülne a magyar külügyminiszter, ha megtöbbszöröződne a Magyarországra érkező izraeli turisták száma - Martonyi János erről az Ynet izraeli portálon megjelent videóinterjújában beszélt. Az őt magyarul kérdező riporternek Martonyi azt mondta, "minél többen jöjjenek el és saját szemükkel győződjenek meg a valóságról".

A külügyminiszter meghívta az izraelieket a zsidó negyedbe, azt javasolta, menjenek el a romkocsmákba is. "Én a magam részéről azt tudom ajánlani, hogy szívesen elmegyek velük az éjszakába is. Azt szerezném jelezni, hogy testőreim nincsenek, tehát senki nem fog rájuk külön vigyázni, minekutána Budapesten erre nincs szükség" - mondta a tárcavezető.

Martonyi szerint ahogy a világ legtöbb országában, így Magyarországon is van antiszemitizmus, de a magyarok túlnyomó többsége elutasítja a rasszizmusnak minden formáját, illetve az antiszemitizmus bármiféle megnyilvánulását. Az ehhez szüksége jogi és politikai lépéseket a kormány eddig is megtette és ezután is megteszi majd - tette hozzá Martonyi János.


A cikk eredetije: Bulizni vinné a zsidókat Martonyi - videó


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges