Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Botrány! Főfideszesre vallott a gyilkosságért elítélt bűnöző

via Pesti Bulvár

2018. március 21. 12:04 | 2 hozzászólás

Az a szotyolázás…

Az öt évvel ezelőtti Lendvai utcai Fidesz székháznál történt események mindenkiben mély nyomot hagytak, akik valamennyire képben vannak a napi eseményekkel. Öt éve történt, hogy maréknyian betörtek a párszékházba – tiltakozásul a Fidesz alkotmánymódosításai miatt – akiket később rejtélyes alakok penderítettek ki a házból.

Akkor már egyesek tényként kezelték a híreszteléseket: a sok esetben büntetett előéletű kopaszokat egy fideszes főember küldte rá a tüntetőkre, mégpedig személyesen maga Kubatov Gábor. A Fradi igazgató cégénél dolgozó “biztonsági emberek” közül többeknek súlyos ügyei voltak – az egyikük most köpött.

Lelkes fideszesek. Így mutatta be a kormánymédia azokat a nehézfiúkat, akik a Lendvai utcánál cselekedtek a rendőrök helyett. Az egyik kopasz úriember azonban most felfedte az igazságot: neki Kubatov szólt, hogy ki kell vinni a tüntetőket a székházból.

Tovább...


A cikk eredetije: Botrány! Főfideszesre vallott a gyilkosságért elítélt bűnöző


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Még borítékot sem kapott? Mert CSAK borítékról volt szó, arról nem, hogy bélelt legyen.
Ejnye-bejnye!
Küldök én neki többet is, ha kell, nekem is van itthon béleletlen, és ollan szípeket, hogy csak na! Millen köll? Hófehérkés, vagy Miki egeres? :DDD
Bár asszem, egy Kukás is akad itthon... :P

 

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Ezt  tudtuk, hogy  honnan  fúj a  szél. Egyszer mindenről lehull  a lepel.