A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Botka: hülyének néz bennünket a Fidesz

via Népszava Online

2017. április 28. 11:11 | 1 hozzászólás

Az emberek döntő többsége kormányváltást akar - összegezte országjáró körútjának tapasztalatait az MSZP miniszterelnök-jelöltje csütörtök délután Debrecen főterén

Botka László mintegy 250 híve előtt azt mondta: több mint tízezer emberrel foghatott kezet a 19 megyét érintő országjáráson. A találkozók fontos üzenete, hogy "jövő ilyenkor le tudjuk és le is fogjuk váltani a Fideszt" - mondta. "Most telt be a pohár" - utalt a szocialista politikus az elmúlt hetek tüntetéseire, majd hozzátette: "a Fidesz hülyének néz bennünket, elég volt, le kell váltani őket".

Orbán Viktor politikáját úgy foglalta össze: a jelenlegi miniszterelnök annak ellenére, hogy az országnak most nincs természetes ellensége, újabb és újabb ellenségeket kreál, háborút folytat ellenük, hogy aztán megvédje az országot. Botka László az ilyen kreált ellenségek között említette Brüsszelt, a Heineken sört, a CEU-t, a civil szervezeteket és azt a "sok ezer kilométerre lakó 87 éves öregembert", aki a kormány szerint megkeseríti a magyarok életét.

"A magyar emberek legnagyobb baja a kormányzati hazugságokon kívül az igazságtalanság" - jelentette ki Botka László országjáró körútja utolsó állomásán hozzátéve: igazságtalanság a kormányzati politikában, az egészségügyben, az oktatási rendszerben, a munkahelyeken. "Az ország európai, demokratikus, igazságos politikáért kiált" - tette hozzá.

Tovább...


A cikk eredetije: Botka: hülyének néz bennünket a Fidesz


Hozzászólások

Szudoczky képe

Szudoczky
1 éve

Az önbizalom ma mindennél jobban szükséges a baloldalon, de ez csak az egyik tényező. Kell hozzá a felismerés, hogy egyedül nem megy. Ha pedig ezt beláttuk, akkor ideje kidolgozni a választási stratégiát, amivel neki lehet indulni 2018-nak! A stratégia nem nélkülözheti az összes (majdnem összes) ellenzéki erőnek az együttműködését a győzelem érdekében. Nem tudom, kell-e a választóknak tudni a tárgyalások menetéről, de gyanítom, hogy nem lenne haszontalan előállni legalább egy vázlatos tervvel, hogy a majdani választók tudják, merről várható az az erő, amelyik képes győzni a megmérettetésen. Majd a választást követő teendőkről is kellene már beszélni, azaz programot adni! Netalán a program megismertetése még növelhetné is a választók bizalmát, akik láthatnák, hogy nem biankó csekket töltetnek ki velük. Szeretnénk már konkrétumokat hallani!