A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A bosszú közeledik és nincs hová kitérni előle

via Kolozsvári Szalonna

2018. április 13. 12:36 | 0 hozzászólás

„Most sokakban felmerül a kérdés, hogy miért is tegyék, miért mondjanak le a jobb életről azért, hogy etessék azokat, akik aztán konzerválják ezt a szörnyű állapotot? Miért támogassák azokat, akik ragaszkodnak a nyomorukhoz, sőt, mindenki más életét is nehezebbé teszik?”

Mi lesz most? Nagyjából ez a kérdés forog most sokunk agyában, a Fidesz senki által nem várt, igen gyanús körülmények között elért kétharmados győzelme után. Mi lesz most? A kormánypárt nem fog lassítani, az biztos. Kezükben a teljhatalom, valószínűleg rákapcsolnak és eltapossák, vagy megpróbálják eltaposni azt az ellenzéket, amelyiktől a leginkább félnek. A civileket. Az ellenzéki választókat. A médiát.

Azt már tudjuk, vagy tudni véljük, hogy a legszegényebb régiókban volt a legmagasabb a Fidesz támogatottsága. Havi 30-40 000 forintból élők támogatták lelkesen a kormánypártot és sok újságíró, elemző, politológus szájából hallottam az elmúlt napokban, hogy ez így érthető, rendben van és ezek az emberek a maguk szempontjai szerint jól, bölcsen szavaztak. Remek. Akkor marad a kérdés: mi lesz most?

Tovább...


A cikk eredetije: A bosszú közeledik és nincs hová kitérni előle


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges