Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Betelepítési kvóta: Itt van a szavazás eredménye

via ATV

2016. május 12. 12:44 | 3 hozzászólás

Az atv.hu arról kérdezte az olvasóit, hogy részt vesznek-e betelepítési kvóták ügyében tartandó népszavazáson. A többség nemmel válaszolt.

Ahogy arról beszámoltunk, az Országgyűlés a napokban elrendelte a népszavazást az EU által kihirdetett kötelező kvóták ügyében, amely előírná a tagállamok számára bizonyos számú menekült befogadását. Portálunk arról kérdezte olvasóit, elmennek az őszi népszavazásra.

Eddig közel 22 ezer szavazat érkezett, olvasóink 67 százaléka úgy válaszolt, hogy nem vesz részt a voksoláson.

Ahhoz, hogy a népszavazás eredményes legyen, négymillió magyar állampolgárnak kell az urnához járulnia. Ön elmegy szavazni?

Tovább...


A cikk eredetije: Betelepítési kvóta: Itt van a szavazás eredménye


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
2 éve

Megint  egy  gumicsont, ami  eltereli  Matolcsy Orbán és a többiek zavaros ügyeiről. Talán  azzal kéne  foglalkozni.

Plessatt képe

Plessatt
2 éve

Kedves plalyA!

Teljesen igazad van és előre bocsátom, hogy sem én, de még a családtagjaim sem mennek majd el szavazni. Ennek ellenére netszes a dolog, mert a szavazás, csak ősszel lesz és addig a menekült-ügy sokat változhat. Mégpedig úgy is, hogy abból ismét a FIDESZ jöhet ki jól. Erre is van magyarázatom, de aki figyeli a nemzetközi híreket, mint Te is, biztosan tudod, hogy mire is gondolhatok. Már pedig, könnyedén be is következhet, amely hatására ismét a menekült-gyűlölet új lánra kaphat és akkor a FIDESZ megint bezsebelhet egy olyan győzelmet, amire éveken keresztül hivatkozhat!

Egyébként, Rogánékban ugyan úgy bízok, mint személyed! 

plalyA képe

plalyA
2 éve

Mondjuk messzemenőkig egyet is értek azzal, hogy nem mennek el. Én sem fogok elmenni. Akkor amikor 1290 főt kellene befogadni- amiből eddig más 1130-at befogadtunk. tehát tulajdonképpen még 160 főért megy az egész. Eközben: 2013 nyara óta 2705-en szereztek magyarországi tartózkodási engedélyt kötvényvásárlással, míg további 4568-at a kérelmezők családtagjainak osztottak ki. Ez azt jelenti, hogy szeptember 21-ig összesen 7273-an jutottak pénzért tartózkodási engedélyhez.

ami ugye azt jelenti, hogy pénzért teljesen mindegy ki vagy, ha lefizetetd a lét akkor jöhetsz. Hogy esetleg terrorista lehetsz? Az nem számít, mert a lét már lefizetted. Ami az érdekes ugyebár.

„A Rogán Antal vezette gazdasági bizottság által kiválasztott közvetítő vállalkozások között csak egy magyarországi bejegyzésű akad. A Kínára specializálódott HSSDF-et a Kajmán-szigeteken jegyzik, a többit Máltán, Cipruson, Liechtensteinben, illetve Szingapúron”

Ugye senki sem hiszi, azt a talpig becsületes Rogánról, hogy ezek a cégek Off-shore cégek? Ugye nem?