A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Bayer Zsolt túlment minden határon – ennyire szemétláda kijelentést régen tett valaki

via Balramagyar.hu

2018. június 14. 11:43 | 0 hozzászólás

Az írás zárása a legerősebb, melyben Bayer egy, A klinika és a Derrick című, a 80-as években hatalmas sikert arató sorozatok alapján idealizált Németországhoz hasonlítja a jelenlegit és hozzáteszi, a ma élő németek nagyobb bűnt követnek el, mint a holokauszt idején élő dédszüleik

Nyílt levelet írt Bayer Zsolt a budapesti német nagykövetségnek. Az írás a Magyar Időkben jelent meg, ebben kritizálja Németország politikáját a 2016-ban lovagkereszttel kitüntetett publicista, többek között azzal, hogy a németek szerinte elvesztették lelküket, hitüket, tartásukat, múltjukat és hagyományaikat, ezért bármit meg lehet tenni a német néppel.

 

Állításait azzal indokolja, hogy szerinte a holokauszt miatt érzett bűntudat következtében a németek frusztráltak és betegek lettek, ezért tűrik el a “félelmetes és nem ide való tömeg”, vagyis a menekültek befogadását az országukban.

De nem csak a német népet kritizálja, beleszáll a bürokráciába is, mely szerinte “önmaga paródiájává vált, hozzárohadt a körülményeihez”.

Tovább...


A cikk eredetije: Bayer Zsolt túlment minden határon – ennyire szemétláda kijelentést régen tett valaki


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges