Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Balog Zoltán titokzatos levelet küldött a kórházigazgatóknak

via Pesti Bulvár

2017. augusztus 4. 10:46 | 1 hozzászólás

Balog Zoltán emberminisztériuma a nyári szabadságolások kellős közepén lepte meg a kórházak igazgatóit egy-egy titokzatos levéllel. A boríték felbontása után azonban mindenki jól meglepődött – abban ugyanis egy három hónapos próbaidős munkaszerződést találtak.

Hamar leesett a tantusz, egy pitiáner zsarolással állnak szemben a kórházigazgatók – Balog aláírásával.

Balog ugyanis fejébe vette, hogy falhoz állítja a szakmát, aki nem írja alá a szerződést, melynek feltétele, hogy úgy ugráljanak az igazgatók, ahogy a miniszter fütyül – az repül.

Közelednek a választások, és az egészségügy lezüllesztésével járó napi működési nehézségek, valamint a kiszivárgó ellátási problémák, botrányok rém kellemetlenül érintik a kormányt, ugyanis a Fidesz minden próbálkozása ellenére a nép még mindig nagyobb problémának tartja az egészségügy állapotát, mint a bevándorlókat, meg Sorost – mert a nép nem hülye.

Az kórházvezetők augusztustól csak úgy maradhatnak a helyükön, ha aláírják a három hónapos próbaidős szerződést. Bizonytalan helyzetüket még ködösebbé teszi az, hogy nem egyértelmű, pontosan mennyi ideig tölthetik be posztjukat annak lejártával.

Az új szerződés hatályba lépésével egyidejűleg lemondanak szakmájuk gyakorlásáról is, ugyanis az igazgatók ezentúl nem orvosok, hanem csak papírmunkákra kárhoztatott droidok lesznek, s ezzel újabb szakemberhiányt generál a minisztérium.

Ráadásul a papírok aláírásával tudomásul veszik, hogy a kórházfenntartó bármikor kiírhat posztjukra új pályázatot, ezzel is deklarálva az egyértelmű függőségi viszonyt;

Tovább...


A cikk eredetije: Balog Zoltán titokzatos levelet küldött a kórházigazgatóknak


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Ideje  a népnek leváltani a minisztereket, mert  nem azt teszik, amire a megbízatást  kapták, amire felesküdtek!