Szerkesztők ajánlják Orbán Viktor: meg fogunk bukni
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Balatonboglár kijátszotta a kamu terrorkártyát

via Zoom

2017. augusztus 9. 10:46 | 0 hozzászólás

Terrorveszélyre hivatkozva hatalmas területet záratott le Balatonboglár Város Önkormányzata a BB Boglári Szüreti Fesztivál idejére a városban.

Az önkormányzat által jegyzet dokumentum (rendezvénybiztosítási terv) szerint a rendőrség közlekedési közbiztonsági és terror elleni védelmi okokból változtatta meg az elmúlt évek gyakorlatához képest a biztonsági intézkedéseket – írta a balatontipp.hu portál, és térképet is közöl arról a területről, ahová autóval csak külön engedéllyel lehet behajtani a fesztivál ideje alatt.

Csakhogy

sem a rendőrség, sem a Terrorelhárítási Központ nem tud semmiféle terrorveszélyről,

ami az eddigieknél szigorúbb intézkedéseket indokolt volna. Mert, hogy ilyen nincs is.

Ezt Mészáros Miklós polgármester is elismerte a Zoom.hu kérdésére válaszolva. Mint elmondta, egész Európában, így Magyarországon is nőtt a terrorfenyegetettség. Ez indokolta a biztonsági intézkedések szigorítását a korábbiakhoz képest.

A BB Boglári Szüreti Fesztivál százezres rendezvény, az intézkedéssel szerettük volna elejét venni az olyan terrorcselekményeknek, amelyekre Európa több országában megtörténtek már (autóval hajtottak a tömegbe terroristák) – magyarázta Mészáros Miklós.

Tovább...


A cikk eredetije: Balatonboglár kijátszotta a kamu terrorkártyát


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges