A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Balaton-Tokaj-Dunakanyar: egy kézben a milliárdos hotelbiznisz

via Napi.hu

2019. február 24. 10:44 | 2 hozzászólás

A Balaton déli partja és Tokaj után a Dunakanyarban is felbukkant a hazai hotelbiznisz új sztárja, aki kormányzati támogatással nyithat luxusszállodát és panorámás strandot Visegrádon.

Ugyanaz a kormányközeli tulajdonosi kör nyithatja újra a páratlan panorámájáról ismert, de 2007-ben bezárt visegrádi Lepence strandfürdőt és építhet mellé luxusszállodát, mint amelyik a Magyar Turisztikai Ügynökség által indított, összesen 300 milliárd forintos Kisfaludy hotel- és panziófejlesztési programból is közel 6 milliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott balatoni és tokaji szállodák építésére - értesült visegrádi forrásokból a Napi.hu.

Tovább...


A cikk eredetije: Balaton-Tokaj-Dunakanyar: egy kézben a milliárdos hotelbiznisz


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
3 hete

Ma mondták a rádióban, hogy ismét felütötte a fejét a poloska invázió, úgyhogy nem is tévedtem olyan nagyot!
Bár nálunk falun (szerencsére!) még CSAK a kertekben jelentek meg ezek a büdös dögök, de a Pesten élő bátyám jelezte, hogy már lakásokban is tapasztalták, hogy a főleg tömblakásokban élők KOMOLY veszélyben vannak az ágyi poloskától is. (Szomszédtól is átjöhet, mint a svábbogár!)
A rádióban mondták is, hogy haladéktalanul bőrgyógyászhoz kell fordulnia annak, aki szokatlan csípéseket tapasztal magán reggel... Mert ezek az átkozott dögök igen "szégyenlősek", és csak az éjszakai sötétben bújnak elő, sőt! Némelyik még az ágynemű huzat alá bújva "csapolja le" az áldozatát! Kiirtani pedig nehéz, mert régen ugye ciánnal végezték az ilyet, amit manapság tilos.

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
4 hete

Ha-Ha-Ha!

Milyen jó szolgálatot tenne majdan azokban a luxus szállodákban nehány ágyi poloska! Nem lehallgató, hanem IGAZI világháborús időkhöz hasonlatos ÁGYI POLOSKA!:DDD