A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A baj az, hogy Fidesz nem létezik

via Kolozsvári Szalonna

2017. április 19. 10:03 | 3 hozzászólás

Mondom, mi az, ami teljesen biztos: Orbán megbukik. Orbán soha az életben nem bukik meg. Mindjárt vége ennek az egésznek. Simán behúzza a Fidesz a kétharmadot jövőre.

A legfrissebb megfejtés Török Gábortól jött: csak és kizárólag Simicska Lajos tudja megbuktatni Orbánt, senki más. Na, innen szép felállni. Amúgy a világon semmi baj nincs ezzel. Mindenki a véleményét mondja (kivéve az aktív jósokat és jövőbelátókat), ami bármikor változhat, hiszen a helyzet is folyamatosan, percről percre változik. Tegye fel a kezét az, aki egy hónappal ezelőtt megmondta volna, hogy pont a CEU ügy fogja kiverni a biztosítékot! Nem számítok túl sok jelentkezőre, mivel a törvénymódosításról még csak szó sem volt egy hónapja.

Utólag persze összeállnak a minták, látható, hogy miből mi következett logikusan és máshogy nem is lehetett volna. De menet közben semmi sem látható ebből a mintából. Nem azért, mert mindenki hülye, hanem azért, mert nem várt események befolyásolják a dolgok menetét.

A magam részéről nem gondolom, hogy egyedül csak Simicska Lajos biliborítása tudna pontot tenni a történet végére. Persze benne van az is a pakliban, de szerintem ez lenne a lehető legrosszabb verzió. Már csak azért is, mert egy ilyen esemény csak mocskos lehet, semmi más. Ha egy olyan bizonyíték kerül napvilágra Orbánról – és bizonyíték kell, az kevés, ha a legokosabb Lajos valamelyik szerkesztőségben mesélget erről-arról – amiben véletlenül Simicska nem érintett, az nagyjából csak magánéleti lehet. Márpedig ilyesmivel nem igazán lehet eredményt elérni, a magyar társadalom – dacára mindennek – tabuként kezeli ezt a témát. Nagyon helyesen. Ha valaki, ezt Orbán gépezete pontosan tudhatja, mert megpróbálták már lejáratni ilyen módszerrel mindenkit, de ellenkező hatást váltottak ki.

Tovább...


A cikk eredetije: A baj az, hogy Fidesz nem létezik


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Huhh, kedves PlalyA!

Ne haragudj, de annyira arra koncentráltam, hogy ki ne felejtsek valamit a múlt héten írt részletes ismertetődre a másik topicban (ott olvashatod!), hogy ezt az írásodat itt észre se vettem, hisz majdnem egyszerre írtunk, látom.
Igazad van, ezeket, akiket felsoroltál, én se szeretem.

Igaz az is, hogy eléggé sértődős vagyok, de nem hiszem, hogy ezúttal rám értetted.
És semmiképpen nem azokra értettem, amit írtam, akiket felsoroltál, hogy nincs hozzászólnivalójuk az itteni témához, hanem pontosan azokra, akik érdemben valóban hozzá is tudnának szólni, mégsem teszik meg!!! 
Vajh miért?
Szerintem azért, amivel az előbbi írásomat befejeztem: 
KÖZÖNYÖSEK lettek!
Azt nem modanám, hogy kiégtek, mert azért szerintem akad itt még "fűtőanyag" elég, csak rá kellene rakni arra a - jelenleg még - pislákoló parázsra, hogy erős lángra kapjon.
CSAK TÖRTÉNJEN MÁR VALAMI!

Békétlenkedők is vannak sokan, akiknek "Nem tetszik, nem tetszik, nem tetszik a rendszer!"
Csak én úgy látom, megrettentek a "kötözködőktől", és JOBB HALLGATNI, gondoják, abból nem lehet baj!:(((

Pedig Váci Mihály is megírta:

"Nem elég útra lelni,
az úton menni kell!
Egyedül is! – Elsőnek,
elől indulni el!
Nem elég elindulni,
de mást is hívni kell!
S csak az hívjon magával,

aki vezetni mer."

 

plalyA képe

plalyA
1 éve

Kedves Zsadi!

Én meg mást utálok.

Az elvtelen szemforgató megalkuvást  azt meg főleg amikor úgy állítja be az illető, hogy az igen kemény, és igazi pozitív előre mozdító vélemény lenne.

 az indokolatlan  anyázást

Az azonnali megsértődést

A felesleges ellenlábasokat

a kéretlen megmondó embereket - akik azt sem tudják hogy miről mondják meg a véleménynek alig nevezhető szösszeneteiket.

A békétlenkedpket  és a kötözködőket.

No, meg persze a véleménynélkülieket akik mások véleményét,mondásait tudják csak szajkózni anélkül, hogy tudnák azt hogy miről is beszélnek.

Van ám belőlük éppen elég - ne biztasd őket légyszíves. Akinek valamit ért a véleménye, az meg hallgat - vajh mi okból?

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

A BAJ AZ, HOGY HOZZÁSZÓLÁSOK SEM LÉTEZNEK, TEHÁT ÍGY VAN JÓL, AHOGY VAN!:(((
MERT: "HALLGATÁS -> BELEEGYEZÉS!:P:P:P

UTÁLOM EZT A KÖZÖNYT!:(((