Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Az MSZP-s Molnár Zsolt Orbánék legutolsó bástyáját támadja – ha összejön a terve felmorzsolódhat a Fidesz-tábor

via Balramagyar

2018. január 26. 11:40 | 4 hozzászólás

Molnár Zsolt az MSZP nemzetbiztonsági bizottsági elnöke ismét meglepő lépésre szánta el magát, ám aki tud a sorok között olvasni tökéletesen értheti az akciót.

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy összeomlóban a Fidesz választási kampánystratégiája.

Ha valaki azt hinné hírlapi kacsáról van szó, hát szerencsére nem. A jobboldali EchoTV-n ugyanis most már olyan mondatok hangzanak el, amely ízzé-porrá zúzzák Orbánék stratégiáját.

A héten bombaként robbant a hír, mely szerint Orbánék egyetlenegy politikai stratégiája, vagyis a menekültügyi-lufi szétrobbant.

Kiderült ugyanis, hogy már nem csak a letelepedési kötvényeken keresztül fogadott be 20 ezer menekültet Magyarország, hanem önkéntesen is befogadtunk 2300 menekültet is.

Tovább...


A cikk eredetije: Az MSZP-s Molnár Zsolt Orbánék legutolsó bástyáját támadja – ha összejön a terve felmorzsolódhat a Fidesz-tábor


Hozzászólások


Zubek János
1 éve

Molnár Zsolt talán most tényleg jót lépett. Remélem, annak biztos tudatában írta meg levelét, hogy gyors választ fog kapni Soros Györgytől! Ha ez mégse így történt volna, azaz nem volt semmilyen előzetes egyeztetés, akkor az MSZP külügyeseinek most nagyon komoly munkát kell végezniük a válasz érdekében. A Fidesz soraiban most valóban súlyos kommunikációs zavar van, addig kell ütni ezt a vasat, amíg ki nem hűl. 

A több, mint 2000 befogadott menekült ügyét össze kell kötni a 20000 letelepedési kötvényes korrupcióval--pontosan bemutatva, hogy Orbán, Rogán, Habony mennyit és hogyan loptak ezen a mutyin( a milliárdokat érthető emberi nyelvre lefordítva), és meg kell mutatni, hogy Orbán, Semjén és Szíjjártó hogyan adott szavazat reményében magyar állampolgárságot többezer ukrán maffiózónak!  Ez egy csomagban már valóban komoly fegyver lenne az elmúlt három év Fidesz-propagandájának megroggyantásához.  Elő kell készíteni, pontos, az állam által már közölt adatokkal érvelni, és ezt az egész fekáliát visszazúdítani a nyakukba!  Nem spontánul egy-egy kósza megszólalásban, hanem módszeresen, megtervezetten, hetekig erről beszélve!  Orbánt idézve: "Hangosan és érthetően" kinyilvánítva véleményünket, leleplezve aljasságukat.  Hajrá!

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Igazad  van, még most is az a kevesebb... :(

 

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Azért az egész népet nem tudják megtéveszteni :)

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Nem vagyok bizos , hogy  ettől felmorzsolódik a  Fidesz tábor. Mindenre van válaszuk, akár igaz, akár nem a népet  még mindig megtudják téveszteni.  Kis alamizsna és máris  van  "bizalom." Ne legyen igazam.