Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Az MSZP elnöke nyíltan kiáll az őrizetbe vett Czeglédy Csaba...

via Nyugat.hu

2017. június 15. 11:01 | 3 hozzászólás

Látszik, hogy amikor baj van és közelednek a választások, akkor a Fidesz szokás szerint megpróbál ügyeket kreálni és azt beállítani, hogy mindenki más korrupt, ők pedig a tisztaság bajnokai - mondta Molnár Gyula a televíziós interjúban.

Molnár Gyula az ATV Egyenes beszéd című esti műsorában nyilatkozott Mészáros Antóniának.

„Látszik, hogy amikor baj van és közelednek a választások, akkor a Fidesz szokás szerint megpróbál ügyeket kreálni és azt beállítani, hogy mindenki más korrupt, ők pedig a tisztaság bajnokai” - mondta Molnár Gyula a televíziós interjúban.

Elmondta, hogy egy közigazgatási eljárásban zajó folyamat, amihez hasonlókat már több megyében bűncselekmény hiányában le is zártak, most hirtelen Csongrád megyében megyében valamiért büntetőüggyé tettek.

Célzott is rá, hogy miért támadják:

az elmúlt időszakban Czeglédy Csaba vitte az MSZP összes sajtóperét, sorra nyerve azokat, szám szerint 12-t nyert meg Botka Lászlónak

Czeglédy korábban bejelentette, hogy a csütörtöki szombathelyi közgyűlésen egy egymilliárdos korrupciós ügyről fog beszélni

lehetett mivel támadni és kellően emblematikus figurája is az MSZP-nek, ezért ideális támadási felület

Molnár Gyula szerint nem a lóláb, hanem a ló lóg ki: a Fidesz színházat csinál, hogy eltakarja a körülöttük zajló dolgokat.

A pártelnök szerint Botka László a párt alapszabálya szerint, helyesen cselekedett, amikor felfüggesztették az irodájával való együttműködést, de a poltikai feltárást nem fogják elengedni.

Tovább...


A cikk eredetije: Az MSZP elnöke nyíltan kiáll az őrizetbe vett Czeglédy Csaba...


Hozzászólások

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Czeglédy Csaba személyében a szombathelyi MSZP, a szombathelyi ellenzék meghatározó személyiségét emelték ki a közéletből. El kellett tüntetni, mert nagyon "sok volt már a rovásán". Sorra nyerte meg a kormánnyal, a Fidesszel szemben a pereket és most is egy korrupciót készült a csütörtöki közgyülés elé vinni. Ezt be is jelentette a Facebookos oldalán. Lehet, hogy ezt nem kellett volna? :(

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Kedves Zsadi!  A  sárdobálást nagyon  nem szeretem. Békés természetem van, ezért különösen mélyen érintenek ilyen és ehhez  hasonló  dolgok. Nekem nem volt  bajom az  elmúlt, Antall előtti időkkel. Békés átmenet? Igen, az volt. Hiszed nem, mi  már akkor  arról beszéltünk a párommal, hogy  a rendszerváltás csak arra  lesz  jó, hogy  egymást átkozák, szidják a pártok, ezáltal a nép is egymás ellen  fordul. Itt  tartunk most és még nincs vége. Az már nem lesz békés átmenet.

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Meg se merem kérdezni, ki lesz a  következő a Fidesz kampányában... :(

 

31 -39