A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Az MSZP beperli Kőrös Gusztávot

via 168 Óra Online

2013. október 29. 10:14 | 31 hozzászólás

Kőrös Gusztáv, a bajai videó egyik készítője szerint a szocialisták átverték, kihasználták őket. A solti roma önkormányzat elnöke, volt DK-tag hétfőn az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt mondta: a videót Király György, az MSZP sporttagozatának alelnöke kérte tőlük. Az MSZP erre reagálva azt közölte, hogy Kőrös Gusztáv „súlyosan valótlan kijelentéseket tett”, ezért az MSZP és Mesterházy Attila pártelnök jogi lépéseket kezdeményez.

A hírműsorban Kőrös Gusztáv arra a kérdésre, hogy ki volt a megbízójuk, úgy válaszolt: Király György felhívta őket az irodájába, hogy „készítsünk egy oktató jellegű filmet”. Azért, hogy azt zárt körben, egy konferencián mutassák be romáknak – mondta. Hozzátette: ott volt a szobában, ahol a videó készült. Közlése szerint a videót Károlyi Attilának, az MSZP Fejér megyei sporttagozata elnökének adta át.

Kőrös Gusztáv úgy fogalmazott: „Nagyon átvertek minket, kihasználtak minket.”
 
Király György október 22-én közleményt adott ki, amelyben azt írta, hogy a felvétel elkészítéséhez nincs semmi köze, annak elkészítésében sem megrendelőként, sem más módon nem működött közre. Rögzítette azt is, hogy a videofelvétel elkészítéséhez az MSZP-nek sincs semmi köze.
 
Az MSZP hétfő este az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az ATV hétfő esti Egyenes beszéd című műsorában a bajai videó készítésében közreműködő volt DK-tag súlyosan valótlan kijelentéseket tett, ezért az MSZP és Mesterházy Attila, a párt elnöke rágalmazásért és becsületsértésért jogi lépéseket tesz.
 
Október 21-én Gréczy Zsolt, a DK szóvivője sajtótájékoztatóján közölte: Gyurcsány Ferenc pártelnök utasítására kellett a pártból távoznia Kőrös Gusztávnak. Kérdésre válaszolva a szóvivő azt mondta: nem tudják, milyen szerepe volt a videó elkészítésében a férfinak.
 
A Hvg.hu-ra október 18-án került fel egy videó a bajai időközi választással összefüggésben, amelyről a rendőrségi nyomozás kiderítette, hogy hamisítvány, az azon szereplők megrendezett helyzetet játszottak el a megismételt önkormányzati képviselő-választás után. A videón egy közvetítő 200 ezer forintot ad át néhány helyi férfinak, és további pénzt és tűzifát ígér nekik, ha ők és családtagjaik is elmennek szavazni a bajai időközi választásra. A méltatlankodó férfiak többször is rákérdeznek, és a közvetítő megerősíti, hogy a pénzt Kovács Csaba, a Fidesz jelöltje, illetve Zsigó Róbert, Baja polgármestere, a Fidesz szóvivője küldte.
 
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság egy héttel ezelőtt közölte, hogy a felvételt egy a készítésekor is jelen lévő ember átadta egy ismerősének, aki egy további közreműködővel közösen elvitte a szocialista párt székházába, ahol két embernek adták át.
 
Az MSZP elnöke többször kijelentette, hogy sem a szocialista pártnak, sem egyetlen politikusának nincs köze a bajai választással kapcsolatos videó elkészültéhez.
 
A Fidesz – mint arról a Magyar Nemzet beszámolt – már postázta a rendőrségnek a hamis vád miatti bejelentését az álvideó ügyében. Azért bejelentéssel éltek, mert feljelentést csak az alapeljárást folytató rendőrhatóság tehet.
 
A bajai 32-es szavazókörben október 13-án megismételt szavazást tartottak, mert a Kecskeméti Törvényszék megállapítása szerint kampánycsendsértés történt a szeptember 22-én megtartott időközi önkormányzati választáson. A voksolást a Fidesz jelöltje nyerte.

A cikk eredetije: Az MSZP beperli Kőrös Gusztávot


Hozzászólások


1950.ila
4 éve

Kubatov Gábor készíttetett először oktató videot

http://hvg.hu/itthon/20121216_video_kubatov_lista

 

ez gyenge utánzat volt csupán

inkább lungo drom szervezés, mint bármi más

minden cigány ember cigány vezető szeretne lenni!

Ez nem baj, csak közben történik egy s más!

 

Én nem hiszem, hogy Finkelstein keze nincs benne a dologban, hogy a sajtó elnémítható legyen

plalyA képe

plalyA
4 éve

Kedves dmolnár!

Érdekes az élet. Amikor ez a bajai valami kiderült, ( Mármint a video) akkor azt írtam az akkor éppen aktuális blogban, hogy ez megint egy taktikai baki volt. Hú de sokan lehurrogtak, Az itt kommentelők közöűl is. 

Akkor most mi történt. 

Akkor azt írtam, hogy a balodalnak nem kekkeltt volna ebben az ügyben semmit sem tenni. Kéz karba és várni. Ha igaz akkor anélkül nyert volna vele az MSZP- hogy meg kellett volna szólalnia. A FIDESZ nem győzött volna mosakodni. És szerintem olyan vegyszert még nemtaláltak fel ami abban az eseben lemosta volna a FIDESZ-ről nagy nyilvánosság előtt hogy bizony csalásra készül. 
Ha meg hamis a video- a balodal tiszta marad- mert nem ül fel a provokációnak- megint a FIDESZ járt volna rosszul.

Tehát nem értettem a nagy sietség okát - ha csak nem eleve tudták, hogy hamis a video és azt is hogy benne vannak a készítésben. Így érthető a dolog- minden más esetben pedig nem.

 Akkor mindenki azt mondta, hogy nem így van én látom rosszúl és a szokásos hasonlóságok. Már nemis igen  érdekelt a véleményük. 

Na most akkor mi van. Beröhög a ló az ablakon? 

Mára azok akik akkor olyan bőszen védték a mundér becsületét- dk és MSzp-s szimpatizánsok és egyebek- megvilágosodtak? 

Ez kézenfekvő volt. Ugyan olyan taktikai hiba, mint Gyurcsány  beszéde, vagy a szobor döntögetés. Említettem is hogy eddig három ilyen szarvas hibát követtek el a balodalon az előzetes kampányban. 

De letorkoltak. Mindháromnak megfizeti a balodal az árát. Nem lesz olcsó. Lehet hogy ezzel ment el a választási győzelem-( Bár most megint nekem fognak esni hogy ez nem igaz, meg nem jól látom, meg egyéb)

Tudod, kívülről mindig jobban látszik a dolog, mint belülről. Ezt már megtanulhatta volna a magyar balodal is. De nem tanul. A szokásos magyar betegség.

Az okos más kárán tanul, de a magyar az annyira buta hogy a sajátjáén sem.

Ez megint rajta marad a baloldalon mint szamáron a fül.

De kell ez. Addig amíg nem tanulják meg, hogy nem csak az orrukig kell látni, hanem egy kicsit tovább,is, és a balodal érdeke nem egyenlő néhány politikai szakmunkás egyéni érdekével ez a sors vár a magyar balodalra. Ez van. 


1950.ila
4 éve

A hunyók a megalkotandó törvény okán mi mindnyájan vagyunk

 

Ez a szerencsétlen video csak ürügy!

 


sphagin
4 éve

A kép annyira tisztul, hogy szűkül annak a lehetősége, hogy az MSZP megússza károk nélkül.

A korábbi kommentemben már írtam, hogy aki a HVG-nek átadta a videót, az a hunyó, nagy valószínűséggel.

Egyrészt mert addig, amíg az MSZP-nél volt, még le lehetett volna állítani károkozás nélkül ezt az egészet !

Hiába adták át, ha ők ezt nem hozzák nyilvánosságra, akkor kezet csókolhatnak nekik.

Azt, hogy ha más nyilvánosságra hozza, az az ő gondja, az MSZP ettől még tiszta lehetne.

A HVG azért nem ellenőrízte, mert a forrás megbízhatónak tünt, ez már az elején létható volt. Azért nem gondoltam volna, hogy az MSZP lesz az aki átadta a HVG-nek.

Megtehette volna ezt más módon is, pl. befújta volna a szél a postájukba a HVG-nek és megint tiszták lehettek volna.

Mivel a Jókai utcában adták át, nem hiszem, hogy csak Déri sáros, csak ő viszi el a balhét !

A videó megtekintése után volt idő rágodni mit tegyenek és az is biztos, hogy nem egy példány volt a videóból, vagy a Jókai utcában készítettek másolatot és azt adták át a HVG-nek.

A rágódás eredménye pedig már ismert. Elküldték a HVG-nek, de közben rájöttek, hogy ez bizony kamu videó és gyorsan megtették a feljelentést. Az időpont is lényeges és minden perc számít.

A feljelentést megelőzte e a HVG közlése ? A feljelentést megelőzte e a DK-s Körös Gusztáv kizárása a pártból ?

Ezek mind azért lényegesek, mert az is érdekes, hogy mitől jöttek rá, hogy kamu a videó.

A HVG szólt nekik ? A DK viselkedése lett gyanús ? Vagy egyéb ?

Mert az nem valószínű, hogy maguktól jöttek volna rá, mert akkor már a videó megtekintésekor rájöhettek volna.

Az, hogy a Jókai utcában két videó is volt, az szinte biztos. Mivel együtt szállították, ezért vagy a székházban készítettek másolatot, vagy már eleve kettő vagy több is volt. Ez mindenképen azt erősíti meg, hogy ezt a videót, szinte minden ott lévő megismerte, mert két szálon futott utána a cselekmény. Egy aki feljelentett és egy aki közölte a HVG-vel.

Ki ismertette meg Dérivel ? Az ő neve ugyanis, korábban fel sem merült.

Minden képpen többen kellett, hogy megismerjék a videót !

Ez azt is jelenti, hogy az összes között nem volt egy profi, aki azt mondta volna, hogy ácsi fiúk, járjunk el óvatosan ! Ne verjük nagydobra, amíg be nem biztosítjuk magunkat.

Ehelyett tették azt amit a torkosborz !

Előttem van Mesterházy, amikor Kálmán Olgánál azzal dicsekedett büszkén, hogy az MSZP megújult és csupa fiatal szerepel az általa mutatott naptáron.

Hát, lehet, hogy fiatalok, de pancserek is, vagy mondjuk inkább amatőröknek, ahogy írod !

Ettől még a megrendelő nem ismert, de már közelítünk hozzá.

Az is biztos, hogy kár volt Mesterházynak a DK-t gyanúba keverni, a bűnösök egyrésze a Jókai utcában található.

A megrendelőt, valószínűleg továbbra is az ötletelőktől lehetne megtudni, ha igazat mondanának.

Ez nem valószínű, mert akkor igen nehéz helyzetbe kerülnének.

Király viselkedéséből ítélve, lehet, hogy őt is megvezették. Ebben az esetben a Károlyi nevű úriemberen keresztül lehet a megrendelőt megtalálni.Nem véletlenül rendült meg benne, a Király bizodalma !

Ha nem lesz meg, akkor a FIDESZ volt a megrendelő, ha más lesz, akkor azt meg fogjuk tudni, mert azt már nem titkolják el. 


1950.ila
4 éve

Közben pedig az amúgy is levegőben lévő törvénynek jó ürügyet szolgáltatnak  az amatőr módon utánzott Kubatov módival

 

http://www.atv.hu/videok/video-20131030-szigorodo-btk-a-bajai-video-miatt

 

dmolnar képe

dmolnar
4 éve

A kép annyira tisztul, hogy legalább kiderült, ki jutatta el a videót a HVG-nek. Déri balásztól az MSZP kommunikációs igazgatójától.. Aki állítólag nem tudta, hogy hamisítvány... 

Most azon tűnődöm, hogy nem beszélnek egymással? Az egyik elküldi a videót a rendőrségre és feljelentést tesz, a másik erről mit sem tud és elküldi a HVG-nek? 

Ha így van, ez az amatörizmus csúcsa... 


sphagin
4 éve

Azért tisztul a kép !

http://nepszava.hu/cikk/1001890-bajai-video---a-szocialista-politikus-poligrafos-vizsgalatot-kert

Ez a Károlyi Attila tényleg létezik, bár, nem MSZP tag.

Bizalmasa volt Király Györgynek !

Ez pedig azt jelenti, hogy tényleg ő a helyzet kulcsa !

A kérdés csupán az, hogy kinek a megrendelésére készítették a videót és mi célból ?

Nem oktató célból, az biztos !

Lejáratás céljából !

A többi ki fog derülni !


sphagin
4 éve

Na ez a nyilatkozat az MSZP részéről nem valami oks ötlet !

http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/336523_gyurcsany_levele_a_partok_vezetoihez_a_bajai_video

Valami nem stimmel ezekkel !


sphagin
4 éve

T bakszikutya !

 

Helyesen következtetsz !

Én ugyan nem olvastam a Blikket, de ha úgy van, ahogy írod, akkor jogos lenne a Blikket is perelni, vagy Török nem mond igazat.

Van még egy momentum, ami zavar.

Ezek készítenek egy oktató filmet !!!!!

Csak úgy, minden instrukció nélkül, állítólag mregrendelésre !

Milyen megrendelő az, amelyik nem határozza meg, hogy milyen legyen az az oktató film ?

Miért engedi, hogy valós neveket használjanak benne ? A nevek és cselekmények hangoztatásával azt bizonyítják, hogy nem oktatni akarnak, hanem egy eseményt bemutatni, legfeljebb !

Miért mutatnának be egy cselekményt valós személyekkel ? Azért, hogy becsületsértési feljelentést provokáljanakj ki ?

Mert bolond lenne kihagyni valaki ezt a feljelentést, hiszen biztos nyerő a témában és nem ellesége saját magának !

Ha oktató céllal készít valaki filmet, nem telefonnal veszi fel és nem valós szereplőket akar megvádolni !

A bemutató filmek jól érthetőek és jól láthatóak, általában, mert CSAK bemutatni és oktatni akarnak !

A filmet nem oktató céllal vették fel ! Ez tuti !

A filmet átadás előtt számítógépen CD-re írták, gondolom több példányban, hogy a HVG-nek és még ki tudja kinek is jusson + még a telefonba is megvolt a felvett anyag.!

Az anyagot elszállították átadásra !

Hogy történt az átadás ?

Az MSZP  részéről hogy vették át az anyagot ?

Ha azt mondták nekik, hogy itt van az oktató anyag, amit kértetek, akkor simán átveszik, kérés és kérdés nélkül ?

Nem valószínű !

A kérés, hogy elkérik az összes példányt, de már az elkészítést se engedték volna ki a kezükből, ha jót akartak volna maguknak. Túl azon, hogy miért egy ilyen illusztris társaságot bíznának meg vele ?

Ekkora ökörséget azért ne gondoljon már senki !

Marad tehát az a kérdés, hogy MIFÉLE oktató filmet ?

Nem rendeltünk mi semmit, mondják !!

Ezért nem is veszik át, elküldik őket a sunyiba, mert biztos átverésről van szó !

Ha nem oktató filmről beszéltek, hanem bizonyítékról, akkor átveszik tőlük és megnézik azt és úgy járnak el, mint ahogy tették is !

Hazudik tehát a Körös Gusztáv  úr, nem is kicsit, hanem nagyon !

Persze mindez az okoskodás felborul, ha az a K Attila és Király ötletelése nyomán történt minden.

A kulcsfigura tehát ez a K Attila és a Király sporttagozat vezető úr, mivel ők kapcsolódnak a díszes társasághoz és rajtuk keresztül került a videó az MSZP-hez. 

Hogy vették át ? Készítettek e erről felvételt ? /illett volna, hogy védeni tudják magukat !/

Milyen címen került az MSZP-hez ?

Ha oktató anyagként, akkor már eleve el kellett volna hajtani Kirákyékkal együtt az egész brancsot !

Mert ilyet nem tudok elképzelni, hogy Mesterházyék elkövetnek ! 

Ha bizonyítékként került a videó az MSZP-hez, akkor viszont úgy kellett eljárni, ahogy tették is !

Szinte biztos, hogy Körös Gusztáv állítását csak Királyék tudják megcáfolni.

Zuschlag óta tudjuk, hogy elég kreatívak odalent az egyes aktivisták. 

Ennek ellenére nem gondolnám, hogy Királyék ennyire ökrök lennének, pláne, hogy ki is állnak mellettük a pártban.

A K Attila nevű egyén azért még elég kérdéses, ahogy rávilágítottál a dologra !

Végül is ez késztetett, hogy újra átelemezzem a helyzetet.

Elő kell venni ezt a K Attilát, mert, ha valaki rendelt, azt az MSZP részéról csak ő tehette meg a felső vezetés tudta nélkül és még a Király se biztos, hogy tudott róla ! Nekik már mint bizonyítékként mutathatta be a videót.

Az észjárásukat ismerve, nem gondoltak arra, hogy egy ekkora [email protected] lépnek és most mentik a menthetőt, gondolom.

Az is lehet azonban, hogy ez a K Attila nevű úriember valóban megrendelésre készítette el a videót, csak mondjuk a FIDESZ, vagy más valakik részére, akik nem sajnálták érte a pénzt. Mert nem gondolnám, hogy a FIDESZ annyira ökör lenne, hogy direktbe beszáll egy ilyen dologba, de az ötlet jöhetett onnan.

Van nekik elég pénzes támogatójuk, akik hajlandóak "segítséget" nyújtani bármihez, hiszen ez nekik is érdekük. Legfeljebb kiderül, hogy elgaloppozták magukat  és szánják, bánják !

A FIDESZ pedig tiszta marad, mint a patyolat.

Ezt tartom a legvalószínűbbnek, mert a díszes társaság észjárásához ez illik a legjobban. Haszon reményében képesek ötletelni és nem okoz gondot nekik egy kis ügyeskedés. Jó heccnek gondolták és még jól is járhattak általa, akár mind a két részről is remélhettek valami ajándékot és hasznot.

Persze most már mentik a menthetőt, csak az a kérdés, hogy sikerül e nekik elmaszatolni az ügyet, kapnak e ehhez segítséget ?

Ha sikerül, akkor az a FIDESZ megrendelését erősítheti meg, egyéb esetben ez a K Attila nevezetű egyén elég sárosnak tűnik, a többivel együtt ! 

bakszikutya képe

bakszikutya
4 éve

Annyira nem lehet körüljárni, hogy kinek milyen háttere van, de azt minden esetre alapnak kell venni, hogy nincs következmények nélküli világ.

Ha valaki szállítóként közreműködik egy "hamisított" videó eljuttatásában A pontból B-be, vagy ha valaki mindenféle bizonyíték nélkül vádaskodik keresztneveket sorolva , hogy ők szivárogtatták ki azt a híres beszédet, az vonja le a következtetést, és távozzon...

Csak akkor tudunk normális országban élni, ha nem védünk elvtelenül vétkeseket, valamint, ha valaki hibázott, akkor saját hibáját belátva illő megtennie a kötelező lépést, hogy a pártja hitelesen tudjon tovább politizálni. (Csak abban az esetben szabad bárkit megvédeni, ha ártatlan, de nem szabad elfogadnia senkinek a hamis vádat.) Szerintem ez a minimum.

bibi666 képe

bibi666
4 éve

Hát igen..

Meg azt is meg kell nézni kit vesznek  fel soraikba..

Bár ez most  inkább a DK-nak szól ..Minden esetre jobban körülszimatolnék mielőtt szólásjogot adnék egy új tagnak

Persze akkor is lehetnek téglák ..de a szükséges  óvintézkedés nem árt.

Mert nem sűrűn kell lenni, hanem sokan.....

 

bakszikutya képe

bakszikutya
4 éve

Lehet, hogy ez tényleg a Lungo- féle szervezet és rajtuk keresztül a Fityisz műve, de nem véletlenül javasoltam katicabogáron keresztül az MSZP-nek, hogy saját magától járja végig, hogy tagjai közül az üggyel kapcsolatosan ki, mikor, kivel találkozott, mit vett át és kitől, valamint mit  mondott és kinek, mert az egyes nyilatkozatokban nincs következetesség, mást mond a szóvivő, és mást nyilatkozik a kabinetfőnök. Ha pedig bármilyen nemtelen támadás ellen valaki fel akar készülni, akkor csak ezek az információk ismeretében, csak így lehet védekezni.

bibi666 képe

bibi666
4 éve

Bocsika! Helyesen: ugyan akkor nagyon jött--stb

bibi666 képe

bibi666
4 éve

Hazudnék ha azt állítanám hogy tökéletesen átllátom ezta videó ügyet,   de a józan eszem azt mondja ebben az ügyben sem a DK sem az MSZP nincs benne"

A háttérben van a "röhögő harmadik" akinek sikerült összeugrasztani az MSZP-t, és a DK-valamint ezek támogatóit..

Nem hiszem hogy az igazság valaha is kiderül..A benne résztvevők szemérmetlenül hazudnak...Egyáltalában nevetséges a gondolata  is   az oktató videónak

.Ez egy ostoba kitaláció,,Szerintem zsarolási céllal készült, akko rnagyon jól jött a fidesznek--Nem tudom miért van olyan érzésem, hgy a szereplől LungoDrom -osok

katiicabogar képe

katiicabogar
4 éve

Meglepődve? Inkább belefáradva :(

dmolnar képe

dmolnar
4 éve

Most ezen mit vagy úgy meglepődve. Mindenki ellen szervezett karaktergyilkosság folyik, aki számításba jöhet. Aki nem, az ellen nem, meg aki már megkötötte az alkuját s jelen kormánnyal, az ellen sem... 


1950.ila
4 éve

az mszp csak ürügy!

(elszenvedő alany)

de az igazi célzottak mi vagyunk --meg az újabban újra  fenyegetett szólásszabadság.

teljesen világos ez ügyvédnek újságszerkesztőenek egyaránt.

katiicabogar képe

katiicabogar
4 éve

Nemigazán akarok ezekkel a kérdésekkel foglalkozni. Rendőrség előtt van az ügy, remélem megnyugtatóan kinyomozzák az igazságot, és kiderül, hogy kinek/kiknek a nevéhez fűződik a videó készítése.

Egyébként - sajnos - tapasztalható, hogy szervezett támadás, karaktergyilkosság folyik az MSZP ellen. Valószínűleg ez is része ennek. 

bakszikutya képe

bakszikutya
4 éve

Valóban, egyébként úgy csinálja, hogy valami nagy [email protected] kavar, majd arra hivatkozva hozza meg korlátozó, megfélemlítő intézkedéseit.

bakszikutya képe

bakszikutya
4 éve

Amikor a Blikk cikk volt, akkor még "személyiségi jogokra hivatkozva" valószínű nem írták ki a teljes vezeték nevet, de ez adhat pl. félreértésre lehetőséget, hisz bizonyos ponton összecseng Kőrös Gusztáv ATV-s interjúja a Blikk féle cikkel. Ha pedig megnézzük, hogy Kőrös Gusztáv neve korábban, amíg nem jelentkezett be a médiához, csak K.G. monogrammal szerepelt a cikkekben,  akkor jobb, ha a lehetőségét is kizárják annak az MSZP vezetésénél, hogy Szakács László kabinetfőnök Károlyi Attila nevű (K. Attila) személytől kapta a videót. Lehet kérdezni, hogy jelenleg a K. Atila az Kis, Koós, Kedves, vagy Kapás Attila, de ha az MSZP vezetése az ilyen cikkeket otthagyja, akkor saját magának rűg öngólt, mert az emberek sok bulvárt olvasnak, s a Blikk cikke összecseng Kőrös Gusztáv ATV-s nyilatkozatával, és emiatt sokan automatikusan feltételezhetik, ha más nem derül ki K. Attiláról, hogy Károlyi Attila.

Ha pedig ezt összekötik, akkor az MSZP ugyancsak rosszul áll abból a szemszögből, hogy a szóvivője ebben az esetben látszólag többrendbeli nziltszíni hazugságot valósított volna meg, ami miatt a párt hitelessége csorbulhat. Én azt javasolnám az MSZP-nek, hogy mielőbb pörgesse végig, hogy kik, mikor és kivel találkoztak, mit mondtak, s ha bárhol a jobboldal mocskolódva támad, akkor fel legyen készülve, s ha kell helyreigazítást követelve is álljon ki a párt tisztaságát védve. Ebbe a kiállásba beletartozik az is, hogy akár a Blikk-et is perelni kell, bármilyen kapcsolat fűzi is az MSZP vezetését hozzájuk.


1950.ila
4 éve

http://www.atv.hu/videok/video-20131030-szigorodo-btk-a-bajai-video-miatt

 

tök mindegy ki ki.

A fidesz mindig mesterien építkezik!

katiicabogar képe

katiicabogar
4 éve

Ki a K. Attila? Király, Kovács, Kis, Kővári, Kárpáti, Kiskós... stb...

bakszikutya képe

bakszikutya
4 éve

T. sphagin!

Valóban úgy van, hogy jobb egy kicsit nyugisan kezelni a történteket, és feltételezni, hogy sem az MSZP, sem a DK... 

....de ha az ATV-n Török Zsolt kimondja, hogy "Nincs Károlyi Attila nevű tagunk sem Székesfehérváron, sem máshol és Fehérváron sporttagozatunk sincs", akkor logikus, hogy perelik Kőrös Gusztáv-ot a kijelentései alapján... 

....de akkor miért nem perelik a Blikk-et, amikor a http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/igy-kerult-az-mszp-hez-a-bajai-hamis-video-2217471 cikkben azt állítva, hogy Harangozó kijelentésének járnak utána, az alábbi történetet írják le...

"– Még október 15-én kedden tettem feljelentést a bajai választás miatt, mert azt gyanítottam, hogy csalás történt – mesélte Harangozó. – A médiában megjelent hírekre alapoztam a feljelentést, hiszen olyan beszámolók jelentek meg, amelyek szerint tűzifát és pénzt kaptak a helyiek, hogy a fideszes jelöltre szavazzanak. Egy nappal később Szakács László kabinetfőnök mutatta meg nekem a szóban forgó videót a pártszékházban. A négyszemközti találkozón ő kikérte a véleményem, s mivel a bajai üggyel én foglalkoztam, megkaptam egy lemezen is az anyagot. De azt nem tudtam megállapítani, hogy a felvétel megrendezett-e, vagy sem. Így másnap, október 17-én elvittem a lemezt a rendőrségre, és csatoltam a feljelentésemhez.

Harangozó állítása szerint így nem is tudta, honnan van a videó, annak előéletét nem is ismeri. Ezért megkerestük Szakács Lászlót is. Ő úgy nyilatkozott, Királytól és K. Attilától kapta a felvételt, de a készítés körülményeit ő sem ismerte."...

Vagyis K Attilát, akit Török Zsolt nem ismer, és nem is tud arról, hogy van ilyen nevű párttagja az MSZP-nek, s akit úgy látszik Szakács László kabinetfőnök mégis ismer, mert megemlíti a Blikknek, hogy őtőle és Királytól, az MSZP sporttagozatának alelnökétől kapta a videót, ha ez a történet igaz, akkor nagy baj van, ha pedig hamis, akkor miért nem jelentették be, hogy Szakács László kabinetfőnök nem azt nyilatkozta a Blikknek, amit az a szájába szeretett volna adni ebben a cikkben, ezért beperelik a Blikket és azonnali helyreigazítást kérnek a valótlan állításért és hamisításért? 

 

dmolnar képe

dmolnar
4 éve

Semmi sem biztos.. Sem az ártatlanság, sem a bűnösség.. Mondtam már. Egyelőre tekintsünk mindenkit ártatlannak, aztán csak kiderül (bár biztos van akinek nem érdeke, hogy kiderüljön) mi is történt valójában. Addig pedig abba kell hagyni ennek a gumicsontnak a rágását...


1950.ila
4 éve

undorító bizony!

Onnan kezdve, hogy aktív dk tag!

megint ülünk a fidesz hintában!

 

Én voltam nemrégiben egy fórumon, ahol ez más témában szinte megismétlődött.(eme videót megelőlegezte)

A roma vezetők--vezetők szeretnének lenni--mindenáron.

Ahogy a dk-t szidalmazták, hogy nem támogatják e törekvésüket--

aztán másnap itt volt a vidióta

Szóval undorító az egész minden ami itt zajlik!

A roma szervezetek szervezkednek, ami helyes--és bölcs dolog----

de az amomáliái ott vannak.  Ez is az!

Mindegy akkor is undorító az undorító!

 

 


sphagin
4 éve

Mondjuk, ezzel én is egyetértek !

Ha a kezükbe került ez a videó, akkor miért adták ezt ki a kezükből ? Mert "forró" volt, mert messziről bűzlött !

Egyrészt, ha a Körösi úriembernek hiszünk, akkor mint egy oktató videót, eltennék a fókba és majd elővennék, ha szükség lesz rá !

Másrészt azért a telefonból is töröltetni kellene egy ilyen anyagot, nehogy valaki felhasználhassa ! Bár, másolat készülhetett belőle !

Itt jön képbe az, hogy vajon ki adta a HVG-nek oda ezt az anyagot ? Mert ezek szerint egy ment az MSZP-hez és egy a HVG-hez !

Az MSZP helyesen járt el, de a HVG nem !

Gyanús körülmények a Körösi előadásában, hogy igen jó barátságot tartott fenn több párt és civil szervezettel is.  Nem számított ebben még az sem, hogy az ellentáborhoz tartoznak. A Lungó Drom megyei vezetőjével igen szoros baráti kapcsolatról beszélt. 

A DK-s tagsága ellenére simán elvállalt feladatot, egy másik párt állítólagos felkérésére, egy oktató anyaghoz ! Mi köze egy DK tagnak egy másik párt belső életéhez, tagjainak a képzéséhez ?  Miért ő viszi az anyagot Veszprémbe, miért nem az MSZP viszi azt el, ha már nekik készül, ráadásul megrendelésre ?

A készítéskor miért nincs ott a megrendelő, hogy esetleg instrukciókat adjon, ha már oktató anyagnak készül ?

 Miből gondolja, hogy ezt beveszik mások és el is fogadják, hogy DK-s létére az MSZP sporttagozatát támogatja és szervezi ! Az MSZP, ha tudta róla, hogy DK-s, miért állt volna szóba vele egy fontos videó elkészítése tárgyában ?

Majd pont benne bíznak meg és rá bíznak egy ilyen kényes videó elkészítését, szállítását, másolását ?

Ismerve a romák közötti kapcsolatokat, ezek a kérdések számomra nem érthetetlenek.

A Romák közötti kapcsolat és barátság. túl mutat minden pártálláson és elvi kérdésen. Az összetartozás és rokoni, baráti szálak erősebbek a párthova tartozástól, egybe kovácsolják őket.

Valakik ki ötölték ezt a szinte biztos lebukással járó "oktató videót" és úgy rendezték, hogy ki is derüljön ez. Ezért kellett ezt a HVG-nek is eljuttatni, mert ha tényleg az MSZP rendeli meg oktatás céljából, akkor ő is készíti el és nem adja ki a felvételt a kezéből !

Hogy belebukjon ?

Ekkora ökörséget ne tételezzünk fel senkiről, aki politizál ! Ilyen csak egyes kisebbségi csportok agyában jöhet össze, akiket igen jól meg is fizethetnek ezért !

Ráadásul az is árulkodó, hogy a FIDESZ aktivistáit és tagjait nevezik meg, vádolják meg hamisan ! Ha ezt simán megússzák, akkor a megvádoltak is benne vannak nyakig az egészben.

Ilyet nem tenne semelyik ellenzéki erő, mert ennyire nem lehet ökör !

Hamisan vádolni, még egy oktató filmben sem lehet büntetlenül !!!!

Az is kérdés, hogy a HVG miért bízott meg a videóban és közölte le ? Talán azért, mert megbízható helyről kapta ? 

Fontos lenne ha a HVG  elárulná ezt, mivel ez mutatná meg, hogy ki a hunyó !/talán/

A DK helyesen járt el, hogy rögtön megvált a tisztelt úriembertől, mivel a gyanús kapcsolatai miatt és a gyanús cselekményei miatt nem volt más lehetőség !

Nem elég becsületesnek lenni, annak is kell látszani, Kósáné Kovács Magda szerint és a DK ezt követi és követte !

Ettől függetlenül a DK-ra is vetül miatta sár, még akkor is, ha erről senki nem tudott, mert a DK neve elhangzik az esetttel kapcsolatban. 

Ezért jogos a távozása a DK-ból.

A lóláb tényleg kilóg ebből az egészből, csak az nem tiszta, hogy ki a "megrendelő".

Már mindekire vetül árnyék, csak a valódi megrendelő nem látszik és nem is igen fog.

Ha a FIDESZ rendelt, akkor azért, ha más, akkor meg azért. Nekik elég a besározás és az, hogy most erről beszélhetnek, nem az ő általuk elcsalt dolgokról. !

Hogy nem az MSZP és nem a DK, az biztos !

dmolnar képe

dmolnar
4 éve

Mint mondottam volt már.. Nyugi van.. Remélhetőleg kiderül ki, vagy kik vannak az ügy mögött, de addig se ide, se oda nem érdemes köpködni.. Mindenkit megillet az ártatlanság vélelme.. 

Bár azt a kérdést fel lehet tenni, amit a rómaiak is szoktak "cui prodest", azaz kinek használ...Nemdebár?

katiicabogar képe

katiicabogar
4 éve

Azért kilóg ám a lóláb! Ha valóban az MSZP lenne mögötte, akkor beviszik a rendőrségre a felvételt? Azaz... saját maguk feljelentik magukat? Naneee.... 

Erika1 képe

Erika1
4 éve

Gondoljátok  át   a  helyzezetet.Van  1  cigányönkormányzati  képviselő  , aki  aktív  DK-s a  videó  felvételekor  és  "meginterjuvol  egy  rakás  fideszes  Romát  ! 

Aztán  elküldi  az  MSZP  székházba  ,  vajjon  ki  lehet  itt  a  hunyó  ?

Undorító  bagázs!

Szép Évi képe

Szép Évi
4 éve

Nagyon sáros ez az egész ügy. Már megint az MSZP-re akarnak mindent kenni