A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Az ellenzéket érdekli Gyurcsány elmélete Orbán zsarolhatóságáról

via Gépnarancs

2017. május 30. 11:10 | 2 hozzászólás

A nemzetbiztonsági bizottság ellenzéki tagjai látni akarják a titkosított jegyzőkönyvet Gyurcsány és a bizottsági elnök beszélgetéséről.

Levélben fordult Szél Bernadett (LMP) és Mirkóczki Ádám (Jobbik), az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának tagjai a testület szocialista elnökéhez, hogy ők is megismerhessék Gyurcsány Ferenc elméletét Orbán Viktor miniszterelnök állítólagos zsarolhatóságáról – tudta meg a Magyar Nemzet.

Ismert, a DK elnöke a sajtóban bármilyen konkrétum nélkül hetek óta arról beszél, látott olyan dokumentumokat, amelyek szerint Orbán Viktor Oroszországból zsarolható. A nyilvánosság előtt nem ismertetett információit két hete hivatalos körülmények között megosztotta Molnár Zsolttal (MSZP), a nemzetbiztonsági bizottság elnökével, aki – Gyurcsány Ferenc kérésével megegyezően – úgy döntött, minősített információvá nyilvánítja a beszélgetésről készült jegyzőkönyvet. Habár a nemzetbiztonsági bizottság azóta már ülésezett, ez a téma egyetlenegyszer sem szerepelt a napirenden.

Tovább...


A cikk eredetije: Az ellenzéket érdekli Gyurcsány elmélete Orbán zsarolhatóságáról


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

Pedig azt hiszem, sokakat érdekelne! És a fideszesek közül is!...
 

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Soha nem fogjuk megtudni :(