Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Az Elios teljes igazgatósága távozott – menekülnek, mint patkányok a süllyedő hajóról?

via Balramagyar.hu

2018. július 10. 11:51 | 1 hozzászólás

Ez már a poszt-Tiborcz igazgatóság volt. Ezentúl egy vezérigazgató lesz.

Leléptek. Vajon a pénzt visszaadták? Vagy velük együtt a bizonyítékok is elpárolognak?

A ledlámpaterjesztés hazai éllovasánál, a miniszterelnök veje által felfuttatott Elios Innovatív Zrt.-nél egy ember kezébe került a cégirányítása, és júniustól már nem létezik az Elios Innovatív Zrt. igazgatósága, amelynek valamennyi tagja távozott.

Május végén, a 2017-es év beszámoló elfogadása után döntött a két tulajdonos, a Green Investments és a Green Universe Kft., hogy megszüntetik az igazgatóságot.

A testület személycserékkel megoldandó fenntartása fel sem merült, a taggyűlési határozat azzal indokolta a felszámolását,hogy az összes tag lemondásával nem tudják teljesíteni a törvényben előírt kötelező létszámot – ez minimum három fő –, ezért az Eliost júniustól egy személy vezeti.

A vezérigazgató Dénes Balázs lett, aki a taggyűlés előtt maga is lemondott igazgatósági tagságáról. Dénes 2016-ban került az igazgatóságba, ahol már nem találkozhatott az Tiborcz Istvánnal, aki 2014-ben vált meg tagságától.

Legyen világosság!

Tovább...


A cikk eredetije: Az Elios teljes igazgatósága távozott – menekülnek, mint patkányok a süllyedő hajóról?


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
9 hónapja

Ejnye!
Már megen bedőltök?! :(((
Korán örültök, kedveskéim ott a baloldalon!
Nem tudtátok, hogy a patkány a legszívósabb túlélő az emlősök között, ahogy a rovarok között a svábbogár, és a növények között a tarack???

Nem, nem, nem a macska, mert az legfeljebb nem esik pofára, hanem - állítólag! - mindig a talpára esik, de azután mi lesz vele, heeee?! Akár még éhen is dögölhet!:(((
De a patkány nem, az TÚLÉL mindent, és mindenkit.
Lásd: DINÓ-korszakot 165 milla évvel ezelőtt. Nos? Mi is maradt fenn? Az EMLŐSÖK közül egy kicsike állatka, mely megbújt akármilyen kis helyen, és amely valószínűleg az Ady-féle ŐSPATKÁNY őse lehetett!:(((
Hogy mit evett?
Hát svábbogarat! Mi mást?!:DDD