A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Az ATV Start ma reggeli vendége volt Tóbiás József

via atv.hu

2013. szeptember 30. 11:42 | 3 hozzászólás

Mire készül a baloldal? Az ATV Start vendége Tóbiás József frakcióigazgató, MSZP.


A cikk eredetije: Az ATV Start ma reggeli vendége volt Tóbiás József


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
5 éve

Úgy tűnik, nemcsak én vagyok felháborodva az igazságtalan idétlen mínuszolások miatt! :(((

Tudod, ezek mind sötétben bújkáló energiavámpírok, de tőlem aztán nem kapnak egy ergnyit se! :P

 

faluvegi képe

faluvegi
5 éve

Minuszolo.

Ha a nyakadon levo tartalyban nem csak levego van, hanem lotyog is benne valami, akkor ird mar meg, hogy a hozzaszolasombol mivel nem ertesz egyet.

Peresze ha ez nem megy, akkor ne erolkodj.

faluvegi képe

faluvegi
5 éve

Tobias Jozsef az altlam kedvelt politikusok koze tartozik, de a szobordontessel kapcsolatos elhatarolodasat olyan elemi politikai mellefogasnak tartom, amire tole nem szamitottam. Nagyon remelem, hogy a fidesz, azzal, hogy igy raharapott a temara es a kovetkezo valasztasat erre a szobordontesre akarja alapozni, a kozvelemeny kutatasok soran be fog bizonyosodni, hogy a szervezok jol mertek fel a helyzatet es hogy ez volt az ellenzek eso, de remelem nem az utolso akcioja, amelyben Orbant a diktatort a maga meztelen valosagaban mutatja meg, elteroen az ellenzek szerencsetlenkedesetol, amely szerint ezt a politikat a demokratikus oldal nem teheti meg, mert akkor a fidsesz szinvonalara sulyed le.

Ez ugy hulyeseg ahogy van.

Mi a kulonbseg a ketto kozott? Ertik ezt egyaltalan az "elhatarolodok?"

A fidesznek az ilyen mutatvanyai ocsaka hazugsagokon alapulnak. A demokratikus oldalt antidemokratikusnak beallitani egy velejeig zullott part hazug propagandaja. Vagy volna demokratikus diktatura?

Hogy lehet ezt a valosagot huen bemutato szobordontest "lesulyedesnek" tartani? Hogy lehet egy hazugsagot a valosaggal, a tenyekkel egy szintre hozni? Csakis ugy, ha az, aki a kettot osszehasonlitja, nem kepes a kulonbseget felerni esszel. Vagy a demokratikus oldal mar a tenyek bemutatasatol is fel? Szerencsere nem mindenki!

Nagyon tevednek azok, akik azt hiszik, hogy az emberek tobbsege beveszi ezt a fideszes dumat. Azt hiszem, hogy a fidesz meglete soran most kovette el a legnagyobb baklovest, belelepett abba a zagyvalekba, ami a varhato vereseget akar a part masodik vonalra valo leepuleset is eredmenyezheti.

.