A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Az államtitkár szólt: "Ezt ne csináld a jövőben, ha nem akarsz ebből problémát"

via HVG

2017. március 22. 10:03 | 1 hozzászólás

Letámadta Czerván György államtitkár, fideszes országgyűlési képviselő a lovasszövetség egyik szakemberét, amiért egy tévéinterjúban kritizálni merte a Mészáros Lőrinc cége által kivitelezett szilvásváradi kormányberuházást. A hvg.hu megszerezte a beszélgetésről készült felvételt, és lejátszotta azt az államtitkárnak. A politikus addig azt is tagadta, hogy közvetlenül ismeri beszélgetőtársát, majd megpróbálta megmagyarázni, ez miért nem számít fenyegetésnek.

„Ezek az interjúk nem túl szerencsések, és most nagyon finoman fogalmazok. Nem tudom, miért kell ezt csinálni, szidni a kormányberuházást, mondjuk egy szövetségi kapitánynak. Ezeket te hogy gondoltad?”

– ezzel a felelősségre vonással indul az a telefonbeszélgetés, amely Czerván György, a Földművelésügyi Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára és ifj. Bozsik József, a fogathajtók azóta posztjáról eltávolított szövetségi kapitánya között hangzott el januárban.

A hvg.hu birtokába került, több mint hatperces hangfelvétel hasonló stílusban folytatódik, az állami vezető egyértelműen magas beosztására utalva számon kéri ifj. Bozsikot. Egy ponton pedig a beszélgetés burkolt nyomásgyakorlásba megy át, az 1998 óta fideszes országgyűlési képviselőként politizáló Czerván ugyanis azt mondja a fogathajtónak: „szövetségi kapitány vagy, és a lovasszövetségnek a kormány adja a támogatást a működéséhez, ne vicceljünk már”. Ahogy félreérthetetlenül megjegyzi azt is: „arra kérnélek, hogy ezt ne csináld a jövőben, legalábbis, ha nem akarsz ebből problémát”.

Tovább...


A cikk eredetije: Az államtitkár szólt: "Ezt ne csináld a jövőben, ha nem akarsz ebből problémát"


Hozzászólások

kirschner képe

kirschner
1 éve

" . . szövetségi kapitány vagy, és a lovasszövetségnek a kormány adja a támogatást a működéséhez .  . "

A lovasszövetség nem tudja eltartani magát?

Az adófizetőknek kötelességük mindenféle parazitákat eltartani?