Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Az 50-es évekre jellemző módon hallgatták ki a tanárokat

via 168 Óra Online

2012. december 21. 18:56 | 0 hozzászólás

Nyílt levelet intéztek Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkárnak a balatonalmádi Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium tanárai. Azt kérik az oktatási államtitkártól, vonja vissza Gránásiné Bácsi Tünde gimnáziumigazgatói kinevezését a diáklistázási ügy miatt

A hvg.hu kedden azt írta, hogy Balatonalmádiban a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnáziumban tájékozódnak a végzősök sztrájkkal és keretszámokkal kapcsolatos nézeteiről, és jegyzőkönyvezik az általuk elmondottakat. Az összegyűjtött válaszokat szerdán el kell küldeniük a Veszprém Megyei Kormányhivatalba – írta a hvg.hu. A gimnázium igazgatója csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy a Veszprém Megyei Intézményfenntartó Központ kérésére vizsgálódott a diákok és a tanárok körében a hallgatói tüntetésekkel összefüggésben.

Gránásiné Bácsi Tünde a közleményében azt írta: szülői bejelentés érkezett a Veszprém Megyei Intézményfenntartó Központhoz arról, hogy a tanórán – tanítás helyett – tüntetésre buzdítják az iskola tanulóit. A fenntartó ezután arra kérte az igazgatót, hogy vizsgálja ki az ügyet, majd adjon tájékoztatást annak eredményéről.

Tovább....


A cikk eredetije: Az 50-es évekre jellemző módon hallgatták ki a tanárokat


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges