A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ami történt, az vállalhatatlan, elfogadhatatlan...

via ATV

2014. február 7. 09:41 | 3 hozzászólás

Ami történt az vállalhatatlan és elfogadhatatlan, az MSZP véleménye ebben találkozott Simon Gáboréval, aki lemondott minden tisztségéről - ezt Molnár Zsolt mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az MSZP szervezési igazgatója szerint párttársa nem tudta cáfolni a sajtóhíreket a külföldi számlákon tartott pénzekkel kapcsolatban, innentől kezdve a szocialisták nem tudtak vele sorsközösséget vállalni.


A cikk eredetije: Ami történt, az vállalhatatlan, elfogadhatatlan...


Hozzászólások

lilla- képe

lilla-
5 éve

A dolgok kivizsgálása 2010. előtt indult.

Ma van egyetlen ügy is későbbről?

Szudoczky képe

Szudoczky
5 éve

No, és most hogyan tovább? Ugyanolyan hitelesek vagyunk, mint eddig? Jó lenne tudni az igazságot, minél előbb! Addig csak találgatunk: Vajon hányan vannak még ilyenek az MSZP-ben? Adócsalók, hazudósak vagy csak bután naívak? Sajnos, az sem vígasz, hogy a Fideszben nyüzsögnek a saját zsebre dolgozók, a korruptak és nyíltan önérdekből cselekvők. Egyrészt az ellenzék annyira béna ezen ügyek feltárásában, hogy nem tudunk cáfolhatatlanul bizonyítani egyetlen, személyhez köthető hasonló ügyet sem és azt nyilvánosan kommunikálni, másrészt az nagyon szegényes védekezés, hogy nemcsak én, de a másik is tisztességtelen

Hát akkor most valami nagyon hatásos kommunikáció kell, hogy a választók elhiggyék, nem ugyanaz a lenyúlás fog folytatódni a kormányváltás után, mint az elmúlt négy évben! Ezen dolgozzanak az okos ellenzékiek, csak gyorsan, hogy legyen hatása!