A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Alföldi Róbert most is rátapintott a lényegre – ezrek osztják legújabb gondolatait

via Balramagyar.hu

2017. november 24. 10:41 | 1 hozzászólás

Alföldi Róbert Jászai-díjas színész, rendező, a Nemzeti Színház volt igazgatója híres arról, hogy szívesen támogatja a társadalmilag hasznos civil kezdeményezéseket.

Az elmúlt években több karitatív szervezet mellé is odaállt: segítette többek között az Oltalom Karitatív Egyesület, a Vigyél Haza Alapítvány és a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekeket felkaroló Világszép Alapítvány munkáját. A Heti Betevő Egyesület felkérésére november 24-én ő nyitja meg a második „Művészek a Heti Betevőért” jótékonysági aukciót, amelynek teljes bevételét az ételosztó szervezet vendégeinek téli ellátására fordítják.

Miért éppen a Heti Betevőt választottad?

Nagyon sok szervezet keres meg azzal, hogy segítsek nekik, de én sem tudok minden ügy mellé odaállni, mert az hiteltelen lenne. Lehet, hogy didaktikusnak tűnik amit mondok, de annál a problémánál, amivel a Heti Betevő foglalkozik semmi nem mutatja jobban, hogy milyen zűrzavar uralkodott el nálunk az elmúlt harminc évben.

Felfoghatatlannak tartom, hogy egy kilenc és fél milliós, aránylag tűrhetően működő országban, ahol nincs háború, emberek éhezzenek.

Azzal, hogy nálunk mégis ez a helyzet, ideológiai vagy politikai beállítottságától függetlenül az összes ma működő párt abszurd és szégyenletes bizonyítványt állított ki magáról.

Tehát ezek szerint ez az áldatlan helyzet nem a most hatalmon lévők, hanem az egész magyar politikai garnitúra hibája miatt alakult ki?

Tovább...


A cikk eredetije: Alföldi Róbert most is rátapintott a lényegre – ezrek osztják legújabb gondolatait


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

"Felfoghatatlannak tartom, hogy egy kilenc és fél milliós, aránylag tűrhetően működő országban, ahol nincs háború, emberek éhezzenek."

Egyetértek Alföldi Róberttel, nagyon  igaza  van. Nálunk  viszont az  van, ha  valaki nem támogatja a " klubbot" az nem kap Kossuth  díjjat. Aki  civileket támogat és nem a "klubtagokat", az  hazaáruló. ...

17 -25